iPhone 13 launch, Fifth Avenue

Reacties voor: ProMotion op de iPhone 13 Pro-modellen is geavanceerder dan op iPad Pro

ProMotion is nu ook op de iPhone 13 Pro-modellen aanwezig, maar toch is het niet hetzelfde als op de iPad Pro. Zo heb je op de iPhone 12 verschillende refresh rates.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -
5 reacties
 1. In welke omstandigheden worden de laagste verversingsfrequenties gebruikt?

 2. @Michiel: Deze zijn bedoeld voor als je geen bewegende beelden hebt. (Bijvoorbeeld een website leest). De andere lage RR settings zijn voor weergave van video.

 3. Is het niet mogelijk, om bijvoorbeeld zoals bij android een standaard refresh-rate in te stellen? Bijv knopje schuiven voor constant 120hz of 90 hz etc?

 4. Origineel geplaatst door Salomon
  Is het niet mogelijk, om bijvoorbeeld zoals bij android een standaard refresh-rate in te stellen? Bijv knopje schuiven voor constant 120hz of 90 hz etc?

  Dat zijn nou juist van die dingen die een Apple niet nodig heeft. Apple zorgt ervoor dat dit vanzelf bepaald wordt. Het zou de mogelijke instellingen voor de normale gebruiker onduidelijk en overbodig maken. Zat pas op een Android toestel en verbaasde me over alle opties en bloatware.. blij dat Apple hier strakker in is.

 5. Origineel geplaatst door Salomon
  Is het niet mogelijk, om bijvoorbeeld zoals bij android een standaard refresh-rate in te stellen? Bijv knopje schuiven voor constant 120hz of 90 hz etc?

  Als je iPhone merkt dat je iets doet wat een hogere refresh snelheid vereist dan verhoogt je telefoon die automatisch. Wanneer het niet nodig is dan verlaagt hij het weer. Op deze manier wordt de batterij gespaard en je merkt er niets van (refresh van een stilstaand beeld is al perfect op 1hz, laat staan 10.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.