Online Apple Store: iPhone 3G, Mobile Me en andere producten toegevoegd

De Apple Store ging vannacht een paar uur offline. Nieuw toegevoegd zijn de iPhone 3G, MobileMe, een 2GB iPod shuffle en een iMac-upgrade.

apple store back soonVannacht gingen wereldwijd de Apple Stores offline, om een paar uur later weer beschikbaar te komen met een aantal nieuwe producten. Techcrunch schrijft dat de iPhone 3G, de 16GB iPhone en MobileMe nieuw zijn toegevoegd, maar dat betekent nog niet dat je de iPhones ook al online kunt bestellen. De pakketten van MobileMe zijn al wel te koop.


In de Belgische Apple Store is de iPhone nog niet te koop; in de Nederlandse wel. Ook zijn de MobileMe-pakketten daar te koop, met een verzenddatum van half juli. MobileMe kost 79 euro, het MobileMe Gezinspakket 119 euro. Verder voegde Apple een 2GB iPod shuffle en een iMac-upgrade toe.
Toch is er wat onduidelijkheid: waarom staat de iPhone er dubbel in? En de iPhone stond toch al in de Nederlandse store?

Via: Techcrunch

App Store

Lees alles over de Apple App Store, de online winkel waar je apps voor iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en Mac downloadt. Naast de normale softwarewinkel is er ook een Mac App Store en een speciale App Store voor de Apple Watch. Sinds maart 2024 kun je op de iPhone ook apps buiten de officiële App Store downloaden, via onder andere alternatieve appwinkels. Dit wordt ook wel sideloading genoemd.

App Store

Reacties: 9 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.