App Store: bladeren door Flickr-foto’s met Exposure

Ontwikkelaar Connected Software gaat een applicatie lanceren waarmee je door Flickr-foto's kunt bladeren. Exposure zal in twee versies beschikbaar komen (gratis en betaald) met exact dezelfde functionaliteit.

Flickr browser ExposureConnected Flow, ontwikkelaar van de iPhoto-plugin FlickrExport, heeft aangekondigd ook aan een nieuwe applicatie voor de iPhone te werken. Exposure is een applicatie waarmee je op Flickr door foto’s kunt bladeren. Je bladert met Exposure door je eigen foto’s, die van contacten en foto’s van vreemden. Je kunt commentaar geven op foto’s, ze als favoriet markeren, via e-mail versturen en nog veel meer.

Een interessante toevoeging is de ‘Near Me’-functie, waarmee je foto’s die in je omgeving zijn gemaakt kunt bekijken. Dit werkt via GPS op de iPhone 3G of met de locatiefunctie op de eerste generatie iPhone en iPod touch. Er komen twee versies van Exposure: een gratis versie met advertenties en een Premium-versie van $9,99 waarbij je geen advertenties ziet. De functionaliteit van beide versies is exact hetzelfde. De prijs is wat aan de hoge kant voor een applicatie waarmee je alleen door foto’s kunt bladeren, dus het is te hopen dat de ad-supported versie niet te irritant is.

Om het allemaal nog wat spannend te houden heeft Connected Flow de screenshots op de webpagina onscherp gemaakt.

Meer info: Connected Flow

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juli 2008, 11:00
Categorie Apps
Onderwerpen flickr, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.