macOS Monterey

Download hier de wallpapers van macOS Monterey

Kun je niet langer wachten op de update naar macOS Monterey ? Stel de nieuwste wallpapers in en kom helemaal in de sfeer van de aankomende macOS-software.

macOS Monterey is er en dat betekent nieuwe wallpapers! Met een wat grotere update zoals deze geeft Apple de software vaak ook een nieuwe look, waaronder nieuwe achtergronden. Op alle nieuwe functies van Monterey moet je nog wachten tot na de zomer (tenzij je de beta installeert), maar je kunt nu al wel een beetje in de stemming komen met deze nieuwe wallpapers. Er is een lichtere roze-paarse en donkere blauw-paarse variant van de achtergronden beschikbaar, met een afbeelding die op een vallei lijkt.

macOS Monterey wallpapers downloaden

Hier vind je de wallpapers voor je iPhone. Klik op de wallpaper voor een grote weergave, waarna je deze kunt downloaden.

macOS-Monterey-licht
macOS-Monterey-donker

macOS Monterey wallpapers instellen

Met de volgende stappen stel je een achtergrond op je Mac in:

  1. Download de afbeelding.
  2. Ga in Systeemvoorkeuren naar Bureaublad en schermbeveiliging.
  3. Klik onder het kopje Mappen op Downloads.
  4. Klik op de afbeelding en de achtergrond wordt gewijzigd.

Je kunt ook de achtergrond aanpassen via de Finder. Lees daar meer over in deze tip.

Heb je liever de iOS 15-wallpapers op je iPhone of iPad? Dat kan ook! Die zijn via een ander artikel te downloaden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 juni 2021, 16:47
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen macOS 12, wallpaper
Devices Mac, MacBook
Software macOS 12 Monterey

macOS 12

macOS 12 is de aankomende grote software-update van macOS. Het is de opvolger van macOS Big Sur (macOS 11). Naar verwachting verschijnt macOS 12 eind 2021 en kondigt Apple de update aan tijdens de WWDC 2021 in juni. We verwachten in deze versie weer een aantal nieuwe functies en verbeteringen. Mogelijk verfijnt Apple de grote veranderingen die in 2020 doorgevoerd werden, zoals het nieuwe design. Lees hier alles wat we al weten over macOS 12.

macOS 12
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.