macOS Catalina installeren

Apple geeft macOS Catalina 10.15.3 vrij met probleemoplossingen

Misschien ook een ‘Pro Mode’?

Ook voor de Mac brengt Apple deze week weer een update uit. Het gaat deze keer om macOS Catalina 10.15.3 en bevat bugfixes, maar misschien ook een nieuwe 'Pro Mode'.

macOS Catalina 10.15.3 beschikbaar

Ieder groot systeem heeft wel eens last van een bug, zo ook macOS Catalina. Daarop heeft Apple zich in deze tussentijdse update gefocust, maar misschien worden we verrast met een eerder ‘gelekte’ functie.

Veel zullen we niet merken van deze update, maar het moet ervoor zorgen dat je Mac soepeler werkt. Tijdens de betaperiode van macOS 10.15.3 werd er een zogenaamde ‘Pro Mode‘ ontdekt in de broncode van het systeem. Dit zou de prestaties van je Mac een boost moeten geven zodat je meer kracht kunt gebruiken.

Of de Pro Mode in deze update ook daadwerkelijk beschikbaar is, is op dit moment nog niet bekend. We houden je uiteraard op de hoogte van de nieuwe functie zodra we deze tegenkomen.

macOS Catalina 10.15.3 downloaden
Je downloadt macOS Catalina 10.15.3 via de Systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je downloadt deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.