macOS 11.5.2 update.

macOS Big Sur 11.5.2 met bugfixes uitgebracht

Apple heeft een update voor de Mac uitgebracht. Het gaat om macOS Big Sur 11.5.2, waar volgens Apple belangrijke bug fixes in zijn doorgevoerd.

De zojuist verschenen macOS Big Sur 11.5.2 bevat niet nader gespecificeerde foutoplossingen. Mogelijk zijn er naast fouten ook nog wat beveiligingsproblemen weggewerkt.

macOS Big Sur 11.5.2 beschikbaar

Apple is net als bij de eerder verschenen update 11.5.1 ook nu weer keer kort en krachtig over de macOS-update. Deze keer zijn alleen bugs opgelost. Op de speciale pagina geeft Apple niets meer prijs.

We raden aan de update de komende dagen te downloaden voor jouw Mac, maar echt haast maken is niet nodig.

macOS Big Sur 11.5.2 downloaden
Je downloadt macOS Big Sur 11.5.2 via de Systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je downloadt deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Bekijk ook

Zo kun je een macOS-update installeren bij macOS Ventura (en eerdere versies)

Als er een nieuwe versie van macOS beschikbaar komt wil je natuurlijk meteen updaten, maar wat zijn de verschillende opties? In deze tip leggen we uit hoe het updaten van je Mac werkt.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

macOS Big Sur

macOS 11 Big Sur was een van de grootste updates voor de Mac en verscheen in november 2020. Het is de opvolger van macOS Catalina. Big Sur brengt een volledig nieuw design, een verbeterd Bedieningspaneel en nieuwe functies voor Safari. Ook bijzonder is dat Apple voor het eerst sinds 2001 is overgestapt op een nieuwe nummering: van 10.x naar macOS 11. Alle details vind je hier!

macOS Big Sur
7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.