macOS 11.5.2 update.

macOS Big Sur 11.5.2 met bugfixes uitgebracht

Apple heeft een update voor de Mac uitgebracht. Het gaat om macOS Big Sur 11.5.2, waar volgens Apple belangrijke bug fixes in zijn doorgevoerd.

De zojuist verschenen macOS Big Sur 11.5.2 bevat niet nader gespecificeerde foutoplossingen. Mogelijk zijn er naast fouten ook nog wat beveiligingsproblemen weggewerkt.

macOS Big Sur 11.5.2 beschikbaar

Apple is net als bij de eerder verschenen update 11.5.1 ook nu weer keer kort en krachtig over de macOS-update. Deze keer zijn alleen bugs opgelost. Op de speciale pagina geeft Apple niets meer prijs.

We raden aan de update de komende dagen te downloaden voor jouw Mac, maar echt haast maken is niet nodig.

macOS Big Sur 11.5.2 downloaden
Je downloadt macOS Big Sur 11.5.2 via de Systeemvoorkeuren, net als bij iOS. Je downloadt deze update daarom als volgt:

  1. Ga naar Systeemvoorkeuren.
  2. Klik op Software-update.
  3. De Mac zoekt nu automatisch naar de nieuwste versie. Klik op Download en installeren om de update binnen te halen.

Je kan de instellingen ook zo aanpassen dat er automatisch gezocht wordt naar de nieuwste versies. Meer over het installeren van een macOS-update lees je in ons artikel.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

macOS Big Sur

macOS 11 Big Sur is de grootste update voor de Mac sinds tijden en is beschikbaar sinds november 2020. Het is de opvolger van macOS Catalina. De update brengt een volledig nieuw design, een nieuw Bedieningspaneel, verbeteringen voor Safari en nog veel meer. Apple heeft voor het eerst sinds 2001 het versienummer verhoogd, van macOS 10.XX naar macOS 11.

macOS Big Sur
7 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.