iPadOS 15 beta.

iPadOS 15 beta is uit: ontwikkelaars kunnen aan de slag

De beta van iPadOS 15 is uit! Ontwikkelaars kunnen aan de slag met de nieuwste beta van het besturingssysteem voor de iPad. We praten je bij over de beta van iPadOS 15.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Na de presentatie van iPadOS 15 zijn nu de testers aan zet. Om te beginnen de geregistreerde ontwikkelaars: zij kunnen nu de beta van iPadOS 15 proberen. De hele zomer lang worden er meerdere beta’s uitgebracht, met de publieke beta ergens later deze maand. Bijna alle nieuwe functies kunnen met de beta van iPadOS 15 al getest worden.

Meest recente iPadOS 15 Beta

iPadOS 15 Beta 1

7 juni 2021 – De eerste beta van iPadOS 15 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars. Met deze versie kunnen testers de eerste functies ervaren en de bugs bij Apple rapporteren.

Over iPadOS 15
iPadOS 15 is de nieuwste update voor de iPad. iPadOS 15 brengt heel veel verbeteringen, verbeterde prestaties en een vernieuwd ontwerp. Eén van de verbeteringen zijn een nieuwe beginscherm en nieuwe multitaskingfuncties. Apple kondigde iPadOS 15 aan tijdens de WWDC 2021 en brengt de definitieve versie in het najaar uit. Wil je meer weten wat er nieuw is in iPadOS 15, lees dan ons overzicht met de belangrijkste functies.

Tijdlijn iPadOS 15 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de iPadOS 15-beta’s. We verwachten iPadOS 15 in september of oktober 2021.

  • iPadOS 15 Beta 1: 7 juni 2021 (verschenen)
  • iPadOS 15 definitief: september 2021

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Meer over problemen door de iPadOS 15 beta’s, lees je in ons aparte artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2021, 21:23
Categorie iOS
Onderwerpen iPadOS 15, iPadOS-beta
Software iPadOS 15

iPadOS 15

iPadOS 15 is de najaarsupdate voor de iPad in 2021. Het is de opvolger van iPadOS 14 en verschijnt vermoedelijk in september. iPadOS 15 is nog niet officieel aangekondigd en we weten ook nog niet welke verbeteringen de update krijgt. Apple gaat iPadOS 15 mogelijk tijdens de WWDC 2021 aankondigen. Maar welke iPads zijn dit jaar geschikt? Dat en meer lees je in ons iPadOS 15 overzicht.

iPadOS 15
1 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.