Header van Apple iPhone-event van september 2021.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s september-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten en in dit artikel kun je daarover naar hartenlust discussiëren. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2021!

Het is zover: het september 2021-event staat in de startblokken en we kunnen dan ook een berg aankondigingen verwachten. Genoeg nieuwe producten om je mening over te geven! Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de nieuwe iPhones en meer? In deze Praat mee kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s september-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe iPhones: de iPhone 13 in vier varianten.
  • Apple Watch met nieuw design: de Apple Watch Series 7 krijgt waarschijnlijk een hoekiger design in nieuwe kleuren.
  • Nieuwe AirPods: we verwachten de derde generatie AirPods met een nieuw design en een korter steeltje.
  • Nieuwe iPads: de kans op een nieuw instapmodel van de iPad 2021 is het grootst, maar mogelijk komt er ook nu al een iPad mini 2021. Er is echter kans dat deze doorgeschoven wordt naar oktober of november.
  • Software: bekendmaking releasedatum iOS 15 (en andere updates)

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het september 2021-event.

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke september-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 13, de AirPods of misschien wel de Apple Watch?

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s september 2021-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2021 om 18:52
Onderwerp
Categorie
Apple
120 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.