Header van Apple iPhone-event van september 2021.

Praat mee: bespreek hier de aankondigingen van Apple’s september-event

Vandaag onthult Apple een hoop nieuwe producten en in dit artikel kun je daarover naar hartenlust discussiëren. Praat mee over Apple's iPhone-event van september 2021!

Het is zover: het september 2021-event staat in de startblokken en we kunnen dan ook een berg aankondigingen verwachten. Genoeg nieuwe producten om je mening over te geven! Wil je graag met andere iCulture-lezers discussiëren over de nieuwe iPhones en meer? In deze Praat mee kun je zowel voor, tijdens als na het event terecht!

Praat mee: Apple’s september-event

Zoals altijd gaat het event van start om 19:00 Nederlandse tijd. Tijdens de online presentatie van vanavond verwachten we de volgende aankondigingen:

  • Nieuwe iPhones: de iPhone 13 in vier varianten.
  • Apple Watch met nieuw design: de Apple Watch Series 7 krijgt waarschijnlijk een hoekiger design in nieuwe kleuren.
  • Nieuwe AirPods: we verwachten de derde generatie AirPods met een nieuw design en een korter steeltje.
  • Nieuwe iPads: de kans op een nieuw instapmodel van de iPad 2021 is het grootst, maar mogelijk komt er ook nu al een iPad mini 2021. Er is echter kans dat deze doorgeschoven wordt naar oktober of november.
  • Software: bekendmaking releasedatum iOS 15 (en andere updates)

Lees ook onze uitgebreide verwachtingen van het september 2021-event.

Bekijk ook

iPhone 13-event: dit verwachten we van Apple's september-event

Vandaag is het zover: de verwachte iPhone 13-aankondigingen! In dit artikel blikken we vooruit op Apple's september-event. Wat gaat Apple tijdens dit iPhone 13-event nog meer aankondigen?

Heb je al gestemd op onze poll? Daarin vragen we naar welke september-aankondigingen jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 13, de AirPods of misschien wel de Apple Watch?

Bekijk ook

iCulture peilt: naar welke aankondiging van het september-event kijk jij het meest uit?

Het september-event komt eraan, dus we zijn benieuwd naar welke aankondiging jij het meest uitkijkt. Is het de iPhone 13 of misschien wel de iPhone 13 Pro Max? Of kan jij niet wachten om de AirPods 3 in je oren te stoppen? Laat het ons weten in de poll.

Kijk mee vanaf 19:00 vanavond
Om stipt 19:00 vanavond trapt Apple af. Er zijn allerlei manieren om de livestream van het Apple-event te kijken. Dat kan via de Apple-website, de TV-app of YouTube. Het maakt daarbij niet uit wat voor apparaat je hebt: een iPhone, iPad, Mac, pc of smart-tv.

Bekijk ook

Zo kijk je op 10 juni de livestream van Apple's WWDC-event

Wil jij de livestream van de WWDC 2024-keynote op maandag 10 juni volgen? Via allerlei apparaten bekijk je de livestream van Apple-events zodat je met eigen ogen de aankondigingen van Tim Cook en anderen kunt zien.

Kun je niet live kijken maar wil je wel op de hoogte blijven? In onze hub van Apple’s september 2021-event vind je een liveblog tijdens de presentatie. We zetten daar de belangrijkste aankondigingen op een rij. Achteraf vind je hier ook een uitgebreide samenvatting, zodat je alles nog eens rustig kan nalezen.

Bekijk ook

Roundup: samenvatting met alle aankondigingen van Apple's iPhone-event van 2021

Apple's jaarlijkse september-event zit erop! Het grote iPhone-event van 2021 bracht voor ieder wat wils, al bleken niet alle voorspellingen juist. In deze special lees je de complete samenvatting van Apple's iPhone 13-event van september 2021.

Informatie

Laatst bijgewerkt
14 september 2021 om 18:52
Onderwerp
Categorie
Apple

Reacties: 120 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.