IKEA Gunnar badkamerlampen

IKEA brengt slimme GUNNARP badkamerlampen uit (update: prijzen bekend)

IKEA GUNNARP is een nieuwe serie lampen voor de badkamer, die nog niet officieel zijn aangekondigd. Ze zijn te koppelen met het Tradfri-systeem en vervolgens op de bekende manier te bedienen. Inmiddels zijn ook de prijzen bekend van deze IKEA GUNNARP badkamerlampen: ze gaan €89,99 per stuk kosten.

Update 19 augustus: We schreven eerder over deze GUNNARP badkamerlampen van IKEA. Ondertussen zijn ze ook opgedoken in een Nederlandstalige koophulp, zo blijkt uit een discussie op Reddit. We weten nu ook de prijzen van deze badkamerlampen: de vierkante en ronde variant kosten elk €89,99 per stuk. Het ronde exemplaar met productnummer 403.600.76 heeft een diameter van 40 cm en de vierkante lamp met productnummer 503.600.71 meet ook 40 x 40 centimeter. De lampen zijn dimbaar en tonen alleen een wit spectrum. De afstandsbediening moet je er los bij kopen.

IKEA Gunnarp prijzen

Hieronder lees je ons eerdere artikel van 25 juli.

IKEA GUNNARP badkamerlampen

Je kunt de GUNNARP-lampen dimmen en de kleurtemperatuur aanpassen naar drie standen, van warm naar koel. Je kunt kiezen uit een rechthoekig of ronde variant, die je zowel aan het plafond als aan de muur kunt bevestigen. De rechthoekige variant lijkt op de FLOALT lichtpanelen, die IKEA al wat langer verkoopt en die ook via Tradfri te bedienen zijn. Over prijs en beschikbaarheid is nog niets bekendgemaakt en dat heeft ermee te maken dat ze vroegtijdig zijn gelekt, inclusief onderstaande (onscherpe) foto. De nieuwe lampen voegen zeker iets toe, want als je het huidige assortiment badkamerverlichting bekijkt zit er weinig bij wat je ongezien aan het plafond zou willen hangen.

IKEA heeft nog meer voor in de badkamer. Onlangs schreven we over de LEPTITER inbouwspotjes, die ook met het IKEA Home Smart-systemen werken. Die zijn “getest en goedgekeurd voor de badkamer” met een rating IP44. Daarmee zijn ze bestand tegen waterspatten en damp door douche-activiteiten.

IKEA Gunnarp badkamerlampen

Twee jaar na de start van het TRADFRI-systeem is er momenteel veel meer keuze. Binnenkort liggen de SYMFONISK-speakers in de winkel, die in samenwerking met Sonos zijn gemaakt. En dan zijn er ook nog de rolgordijnen KADRILJ en FYRTUR, die mogelijk al in augustus in de winkel liggen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2019, 12:15
Bron Bron iPhone-ticker
Categorie Accessoires
Onderwerpen ikea, smart home, woning

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.