Archief voor 'woning'

Melding van alarmgeluid (rookmelder) van de HomePod via Woning-app

Waarschuwing van HomePod bij alarm van rookmelder: zo werkt geluidsherkenning

Dankzij de functie Geluidsherkenning op de HomePod kun je een waarschuwing krijgen als de speaker het alarm van een rookmelder herkent. In deze tip lees je hoe de nieuwe HomePod geluidsherkenning werkt en wat je nodig hebt om van het alarm van je rookmelder een waarschuwing via je HomePod te krijgen

Sonos Cover

Zo gebruik je Sonos-speakers met AirPlay 2 en Siri

Sinds de Sonos-speakers een update voor AirPlay 2 hebben gekregen, is het nog makkelijker om muziek vanaf je iPhone of iPad te streamen. Maar wat zijn nu precies de voordelen, hoe stel je het in en hoe kun je je Sonos-speakers bedienen met AirPlay 2 en Siri?

Woning-app indeling aanpassen

Volgorde van de Woning-app indeling aanpassen doe je zo

Sinds iOS 16 is de Woning-app voorzien van een heel nieuw uiterlijk en dat gaat gepaard met nieuwe functies. In deze tip lees je hoe je de indeling van de Woning-app kunt aanpassen. Zo heb je de belangrijkste kamers binnen handbereik.

Schlage slot met Home Key

Zo werkt Apple Home Key voor digitale huissleutels

Apple heeft in 2021 Home Key aangekondigd, als onderdeel van HomeKit. Dit houdt in dat je een digitale huissleutel in Apple Wallet kunt bewaren. Hiermee kun je een deurslot openen. Hoe het werkt en wat je ervoor nodig hebt, lees je in deze gids!