iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 18 september 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 18 september 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Kies je als prijsbewuste koper voor de Apple Watch Series SE, of past de Apple Watch 3 beter bij je? Voor mensen die nog twijfelen hebben we een mooie vergelijking gemaakt. Eigenlijk weten we niet zo goed waarom je nog voor de Series 3 zou kiezen, omdat je voor een paar tientjes meer een veel nieuwere SE hebt. Hoe dat precies zit lees je in onze Apple Watch-vergelijking! Dat en nog veel meer lees je in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

  • Deze Apple-producten en -diensten zijn nog niet in Nederland en België. In dit overzicht vind je de belangrijkste nieuwe producten en diensten die nog steeds niet beschikbaar zijn.

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Nike Run Club (gratis, iPhone/ Watch, iOS 13.0+) - Nike Run Club heeft nu overzichten zoals de Tempografiek en Wekelijkse reeksen.
  • Battery Grapher (€1,99, iPhone/iPad/ Watch, iOS 14.0+) - Battery Grapher is nu ook op de iPhone en iPad, met widgets voor iOS 14. En de Watch-app heeft nu gedetailleerdere data en soepeler scrollen.
  • Gmail - E-mail van Google (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 12.0+) - Nu met zoekwidget.
  • CardioBot - Heart Rate Monitor (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 14.0+) - CardioBot 5.0 biedt een nieuwe interface en toont trends, bloedzuurstof en hartslag. Ook zijn er widgets voor iOS 14.
  • NapBot (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 14.0+) - Trendscherm en widgets.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.