iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 1 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 1 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag delen we onze ervaringen met de Apple Watch SE in de review. Ga je de ontbrekende gezondheidsfuncties echt missen of is de Apple Watch SE stiekem de betere keuze? En over de Apple Watch gesproken: Apple legt uit hoe je het probleem met de missende GPS-gegevens en hoog batterijverbruik in watchOS 7 kan oplossen. Je moet er wel flink de tijd voor nemen, dus doe het nauwkeurig en niet gehaast. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.