Uitgelicht
Bestel nu "Zo word je een iPhone Pro"met 5 euro korting
Toon of verberg de lijst met posts
Siri met voetbal vragen.

Voetbal en Siri: uitslagen, standen en meer opvragen

Wie heeft er gescoord?
Siri weet alles over voetbal. Vraag naar de uitslag van voetbalwedstrijden, de stand van de Eredivisie, het WK of EK, spelersinformatie en andere voetbalstatistieken.

Voetbal en Siri: vragen over tussenstand, uitslagen en meer

Heb je geen tijd om een wedstrijd te volgen of wil je even snel de laatste uitslag bekijken? Siri kan een handige hulp zijn zodat je binnen no-time de stand weet. Je kunt Siri allerlei voetbalvragen stellen. De meest voor de hand liggende vragen zijn de stand van de Eredivisie, het WK of EK en de topscorers van een specifieke club. Het kan allemaal.


Voetbaluitslag en statistieken opvragen met Siri

Wil je weten hoe jouw favoriete voetbalclub heeft gespeeld? Dan stel je aan Siri een passende vraag, zoals de uitslag van een bepaald duel. Siri zegt welk team heeft gewonnen, wat de uitslag was en wie de doelpunten heeft gemaakt. Bij alle teams krijg je de clublogo’s te zien en het stadion waar de wedstrijd heeft plaatsgevonden. Tik op het informatieveld van Siri voor meer details.

Tussenstand voetbal en spelersinformatie met Siri

Je kunt echter ook vragen bij welke club Memphis Depay bijvoorbeeld speelt. Siri geeft niet alleen de huidige club weer, maar ook de gebruikelijke positie van de speler. Voor meer details tik je op de naam van de speler bovenaan de Siri-melding. Ook de geboortedatum, geboorteplaats, lengte, gewicht en voetbalstatistieken zie je hier als je Siri een vraag stelt over een bepaalde speler.

Internationaal voetbal met Siri

Siri kan echter ook omgaan met buitenlands voetbal, want je kunt bijvoorbeeld vragen wanneer de laatste wedstrijd van Barcelona was. Siri weet zelfs wie er van een bepaald team de meeste gele kaarten gekregen heeft. Ook de opstelling van bijvoorbeeld het Belgisch voetbalelftal is bekend. Ook van andere sporten heeft Siri verstand.

Bekijk ook

Zo krijg je allerlei sportinformatie van Siri: uitslagen, standen en meer

Siri kan informatie geven over allerlei sporten, zoals de Olympische Spelen, golf, tennis, basketbal, honkbal en hockey. In deze tip lees je voor welke sporten Siri de uitslagen, standen en spelersinformatie kan opvragen.

Siri

Lees alles over de spraakassistent van Apple. Siri kan informatie voor je opzoeken, taken uitvoeren en apparaten bedienen. Hieronder vind je onze belangrijkste artikelen.

Siri