iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 16 maart 2021

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 16 maart 2021? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag duiken we dieper in de ontwikkeling van de laatste weken: Apple haalt sommige producten uit de winkels, om verschillende redenen. Maar wat zijn die redenen en wat betekent het voor jou nu de HomePod en de iMac Pro uit de schappen verdwijnen? Verder vandaag: lijkt de release van de AirPods 3 nog ver weg, helpen we je bij de voorjaarsschoonmaak en meer in deze iCulture Vandaag!

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

Apps

En deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • CARROT Weer: Neerslag & Radar (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 15.0+) - Nieuwe widgets met uurvoorspellingen en nieuwe landschapsvormgevingen.
  • Google Home (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Inzicht in je Google en Nest Wifi-apparaten met nieuwe gebruiksdiagrammen en meer.
  • 9292 reisplanner OV + e-ticket (Gratis, iPhone, iOS 16.0+) - Nu ook reis plannen met een huurscooter van Felyx en Check.
  • GoPro Quik (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 16.0+) - Met deze app van GoPro kun je met geavanceerde tools foto’s en video’s bewerken.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.