Home-app in iOS 10.

Apple kondigt aparte HomeKit-app Home aan voor bediening apparaten thuis

Apple heeft een aparte Home-app aangekondigd voor iOS 10. Deze app laat je al je HomeKit-apparaten bedienen via je iPhone, iPad of Apple Watch.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Home-app in iOS 10.
Apple heeft eindelijk een nieuwe HomeKit-app aangekondigd. Met de nieuwe app genaamd Home kun je al je HomeKit-apparaten bedienen, zonder dat je daar een third-party-app voor nodig hebt. De app komt met iOS 10 beschikbaar voor zowel de iPhone als iPad. Bovendien komt de app ook beschikbaar voor de Apple Watch met watchOS 3.

Losse Home-app voor iPhone, iPad en Apple Watch

Met de nieuwe Home-app moet het een stuk eenvoudiger worden om allerlei HomeKit-apparaten te bedienen. Zo kun je de apparaten bedienen rechtstreeks vanaf het beginscherm en met 3D Touch kijk je bijvoorbeeld rechtstreeks via je HomeKit-camera wie er voor de deur staat. Je kunt zowel individuele apparaten bedienen als ingestelde scènes activeren.

Home-app op de iPhone.

De Home-app werkt op je iPhone, iPad en Apple Watch, maar vereist logischerwijs wel de nodige HomeKit-accessoires zoals de Philips Hue-lampen. De Home-app wordt geleverd met iOS 10 voor de iPhone en iPad en watchOS 3 voor de Apple Watch en in ons aparte artikel over de nieuwe iOS-versie lees je veel meer over alle vernieuwingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.