Apple Telefoon

Apple integreert WhatsApp in telefoon-app

Apple's telefoon-app wordt verder uitgebreid met een speciale intergratie voor WhatsApp en VoIP, oftewel bellen via het internet.
Eveline Meijer - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft haar telefoon-app uitgebreid met nieuwe features. Zo wordt het mogelijk om een transcript van je voicemail te krijgen en gebruikmaken van Voice over IP, oftewel bellen via het internet.


Apple Telefoon

Apple breidt telefoon-app uit, dit zijn de nieuwe features

De telefoon-app van Apple krijgt een aantal uitbreidingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk voor ontwikkelaars om aan te geven wanneer je gebeld wordt door potentiële ‘spam’, denk bijvoorbeeld aan callcenters. Daarnaast komt er een integratie met WhatsApp en andere VoIP-diensten, waardoor je de foto van het contact dat je belt op je lock screen ziet, zelfs als dit niet via de ‘normale’ manier is.

Handig is ook dat je een volledig transcript van een voicemail-bericht kunt laten maken. Zo hoef je niet langer je voicemail te bellen, maar slechts een berichtje te lezen. Andere interessante feature is dat je via VoIP op meerdere nummers gebeld kunt worden. Hier heeft Apple voor samengewerkt met Cisco. Wil je niet alleen op je privénummer gebeld kunnen worden, maar ook op je zakelijke nummer? Met VoIP is dat mogelijk, of je nu onderweg, thuis of op het werk bent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iOS 10

iOS 10 is de grote update voor iPhone en iPad, die in september 2016 verscheen. In dit overzicht lees je meer over de functies, voor welke toestellen de update geschikt is en wat de grootste vernieuwingen waren. De update is opgevolgd door iOS 11.

iOS 10
5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.