Eve lichtschakelaar

Eve brengt lichtslang, schakelaar en stekkerblok met HomeKit uit

Eve heeft drie nieuwe HomeKit-accessoires aangekondigd: een stekkerblok, lichtslang en lichtschakelaar. Sinds de naamswijziging van Elgato naar Eve blijven de nieuwe producten maar binnenstromen.

Fabrikant Eve heeft het er maar druk mee. Eerder deze week werd de vernieuwde Eve Room luchtkwaliteitssensor onthuld maar voor de start van IFA 2018 hebben ze nog drie extra producten achter de hand gehouden: een lichtschakelaar, stekkerblok en lichtslang.

Eve Light Strip

De Eve Light Strip is een lichtslang in wit en kleur met een lengte van twee meter. De lichtslang heeft een output van 1800 lumen, wat vrij hoog is voor een dergelijke slang. Je kunt maximaal vijf lichtslangen aan elkaar koppelen, zodat je in totaal 10 meter sfeerlicht kunt aanbrengen.

Eve Light Strip lichtslang

Er is geen bridge nodig. De slang werkt op 2,4GHz Wi-Fi en de prijs per lichtslang is 79,95 euro.

Eve Light Strip

Eve Light Switch

De Eve Light Switch is bedoeld voor Europese gebruikers. Het is ook geschikt voor third party-schakelmateriaal zodat het past bij je al bestaande lichtschakelaars. Op deze manier kun je je lampen geschikt maken voor HomeKit, zonder dat je de lampen zelf hoeft te vervangen. Deze ligt voor een adviesprijs van €99,95 in de winkel.

Eve lichtschakelaar

Eve Power Strip

Zocht je nog een stekkerblok om meerdere apparaten aan te sturen, dan kan dat met de Eve Power Strip. Dit is een stekkerblok met drie ingangen, die elk via HomeKit te bedienen zijn. Het geheel zit in een stevige aluminium behuizing en via de Eve-app op de iPhone kun je het energieverbruik zien. De ingangen zijn beveiligd tegen overbelasting. Een prijs is nog niet bekendgemaakt. Al deze nieuwe Eve HomeKit-accessoires zullen in de komende maanden in de winkel liggen.

Eve Power Strip stekkerblok

Bijzonder is dat de Light Strip en de Power Strip gebruik maken van Wi-Fi, terwijl de meeste Eve-producten op een batterijtje werken en afhankelijk zijn van Bluetooth. Door te kiezen voor Wi-Fi vergroot Eve het bereik en de connectiviteit.

Eve Power Strip

Lees meer over de mogelijkheden van Eve in onze gids over de (Elgato) Eve-producten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2018, 15:52
Categorie Accessoires
Onderwerpen elgato, ifa 2018, smart home

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.