Archief voor 'elgato'

elgato-eve-1

Review: Eve Energy, de slimme stekker voor HomeKit

Met de Elgato Eve Energy kun je allerlei apparaten schakelen en kun je ook nog het energieverbruik meten. Deze slimme stekker past in elk stopcontact en in deze review van de Eve Energy bespreken we de voor- en nadelen.

Eve Extend review

Review: Eve Extend vergroot het Bluetooth-bereik van je Eve-accessoires

Eve heeft een behoorlijke reeks smart home-producten uitgebracht. Het grootste nadeel is dat ze via Bluetooth werken en daardoor niet altijd verbinding kunnen maken met je HomeKit-hub. De Eve Extend is een speciaal apparaatje om dat op te lossen, maar werkt het ook? Wij hebben het getest.

iCulture.nl afbeelding met logo

Eve Extend voor HomeKit officieel aangekondigd, vanaf augustus te bestellen

Het is officieel: de Eve Extend is nu door de fabrikant aangekondigd. Vanaf augustus is deze Bluetooth-versterker voor je HomeKit-netwerk te bestellen. Het zorgt ervoor dat je een groter bereik hebt voor je HomeKit-spullen, zodat bijvoorbeeld ook accessoires in de tuin aan te sturen zijn.

Elgato Dock review

Review: Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock

Lees onze review van de Elgato Thunderbolt 3 Pro Dock, waarmee je je MacBook of MacBook Pro uitbreidt met 12 extra aansluitingen, zoals twee extra Thunderbolt 3-poorten en geheugenkaartlezers. Wij hebben deze dock uitgebreid getest.

iCulture.nl afbeelding met logo

Eve Light Strip met HomeKit vanaf nu verkrijgbaar

Het nieuwste accessoire van Eve is vanaf nu verkrijgbaar. Het gaat om de Eve Light Strip, een lichtslang die werkt met HomeKit. Naast de lichtslang zelf zijn er ook uitbreidingssets verkrijgbaar.