Draadloze AirPods-oplaadcase in beeld in nieuwste iOS 12-beta

AirPower komt steeds dichterbij
In de nieuwste beta van iOS 12 zijn nieuwe animaties gevonden die nodig zijn voor de AirPower. Er zijn animaties ontdekt van de nieuwe draadloze oplaadcase van de AirPods, die nodig is om de oordopjes draadloos op te laden.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

We wachten inmiddels al bijna een jaar op de komst van de AirPower, Apple’s draadloze oplader die vorig jaar september onthuld werd. De meest recente geruchten wezen op een release in september 2018 en de nieuwste beta van iOS 12 bewijst dat dat inderdaad het geval gaat zijn. In deze beta zijn namelijk sporen gevonden die voor de AirPower gebruikt worden in combinatie met de nieuwe AirPods-oplaadcase.

Animaties nieuwe draadloze oplaadcase voor AirPods ontekt

Om de AirPods straks werkend te krijgen met de AirPower, heb je een nieuwe oplaadcase nodig. Naast het feit dat deze oplaadcase geschikt is voor draadloos opladen, is er ook aan het uiterlijk iets veranderd. Het lampje dat aangeeft of de AirPods opgeladen worden of vol zijn, is namelijk verplaatst van de binnenkant naar de buitenkant. Nu is deze nieuwe oplaadcase gevonden in de vijfde beta van iOS 12. Zoals te zien is in de afbeelding, bevindt het lampje zich aan de buitenkant.

AirPods oplaadcase met lampje aan de voorkant voor AirPower.

Apple heeft in de nieuwste iOS 12-beta de animatie toegevoegd die je te zien krijgt als je verbinding maakt met de AirPods. Het feit dat Apple deze animatie nu pas aan iOS toevoegt, bewijst dat we de AirPower nog niet de komende maand hoeven te verwachten. Het lijkt nu logischer dat de AirPower beschikbaar komt zodra iOS 12 te downloaden is, omdat deze vereist is om de nieuwe oplaadcase goed weer te geven.

Apple heeft vorig jaar in ieder geval laten weten dat de nieuwe oplaadcase los verkrijgbaar zal zijn zodra de AirPower beschikbaar is. Of Apple het nieuwe doosje ook standaard mee gaat leveren met een setje AirPods weten we nog niet, maar dat is wat ons betreft wel logisch. Mogelijk krijg je daar dan meteen verbeterde AirPods bij, want volgens eerdere geruchten staat er een vernieuwde set te wachten met ondersteuning voor Hé Siri dankzij de verbeterde W2-chip.

Bekijk ook

Gerucht: 'Apple dit jaar met nieuwe AirPods met Hé Siri, volgend jaar waterbestendig'

Apple gaat nog dit jaar nieuwe AirPods uitbrengen. Dat beweren betrouwbare bronnen. De nieuwe AirPods krijgen een vernieuwde chip waardoor Hé Siri mogelijk is. Voor volgend jaar staat er zelfs nog een nieuw model te wachten die waterbestendig is.

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 7 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.