Reacties voor: Donatie aan Haïti nu ook in Nederlandse iTunes Store

In de Nederlandse iTunes Store is het nu ook mogelijk om geld aan de slachtoffers van Haïti te doneren. Via een donatieknop maak je een bedrag tussen 5 en 150 euro over.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. Mocht je in de omgeving Haarlem of Utrecht wonen en komende zondag (24e) zin in een High Tea voor Haïti hebben kijk dan op http://www.highteavoorhaiti.nl en geef je op!

  2. Heel erg natuurlijk maar pakt Apple ook 30% op elke donatie die je doet? En wat voegt dit toe tov storten op giro 555?

    (ik heb verder geen mail gehad trouwens)

  3. @Donstil: uhm ik denk niet dat ze geld mogen afpakken van donaties… dat zijn wel erg criminele praktijken. Vind het alleen jammer dat ook deze post weer bar weinig reacties krijgt. Maar er zijn gelukkig al vele mensen die doneren. Via Itunes is voor de meeste ook niet het meest voor de hand liggend.

  4. Ik heb al gedoneerd. Gewoon naar giro 555. Eerst 10 euro. Ik heb er net nog 20 bij gedaan. Veel succes iedereen daar!

  5. Beter doneren via de Landelijke actie a.s. donderdag in NL. Via iTunes zie je American Redcross staan (ja ook in de NL store). Krijg je straks weer van die berichten dat Amerika zo veel geld gedoneerd heeft terwijl een groot gedeelte via iTunes uit andere land binnenkomt 😀

  6. Geen email gehad, zowel voor mn us als nl account niet. Mooi dat jullie het hier ook nog zeggen zo attendeer je er toch weer mensen op en win je altijd weer wat extra donaties!

  7. @tim wolf: maakt toch niet uit hoeveel reacties als we maar doneren daar gaat het toch om? straks €10 doneren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.