Donatie aan Haïti nu ook in Nederlandse iTunes Store

In de Nederlandse iTunes Store is het nu ook mogelijk om geld aan de slachtoffers van Haïti te doneren. Via een donatieknop maak je een bedrag tussen 5 en 150 euro over.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes haitiApple maakt Nederlandse iTunes-gebruikers er per e-mail op attent dat ze een donatie aan Haïti kunnen doen. Via de Amerikaanse iTunes had Apple al eerder een pagina opengesteld, waar mensen via hun iTunes-account geld kunnen storten. In de Nederlandse App Store kun je kiezen uit bedragen van 5, 10, 25, 50, 100 of 150 euro. Het overmaken van een donatie verloopt net zo eenvoudig als het kopen van een nummer.

De opbrengst gaat overigens wel naar het Amerikaanse Rode Kruis, niet naar het Nederlandse. Ze gebruiken het om voedsel, noodvoorzieningen en onderdak aan de slachtoffers te bieden. Overigens: de Nederlandse donatiepagina was er ongemerkt al, nieuw is dat Apple gebruikers er via e-mail op attendeert.

Meer info: Donatie iTunes

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 november 2012, 9:07
Categorie Apple
Onderwerpen apple, donatie, haiti, itunes

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.