iPad 2018 met Pencil

Deze 6 dingen zijn goedkoper geworden bij Apple

Het komt niet zo vaak voor dat Apple iets goedkoper maakt, maar na het onderwijs-event kun je toch mooi profiteren van een paar leuke prijsverlagingen. Deze 6 stuks hebben wij gespot in de Apple Store!
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Natuurlijk was er wat gemor over Apple’s onderwijs-event. Want wat heb je aan al die aankondigingen als je geen scholier, student of docent bent?

Nou… wat zou je ervan zeggen als je extra korting krijgt? Apple heeft namelijk 6 prijsverlagingen doorgevoerd doorgevoerd, waar iedereen van kan profiteren. Ook als gewone consument. We zetten ze voor je op een rijtje.

#1 – Pencil
Twijfelde je nog over een Apple Pencil, dan is dit het moment om er eentje in huis te halen. De tekenpen van Apple is namelijk in prijs verlaagd van 109 naar 99 euro. Studenten betalen zelfs nog een tientje minder.

#2 – AppleCare+
Ook bij AppleCare+ valt er wat korting te halen. De prijs van AppleCare+ voor de 9,7-inch iPad is verlaagd van 99 naar 79 euro. Helaas geldt dat niet voor de iPad Pro, want daarvoor betaal je voor de verlengde iPad-garantie (hoewel het eigenlijk meer een verzekering is) nog steeds 99 euro.

#3 – iPad 9,7-inch (iPad 2018)
Pas echt besparen doe je als je de 2018 iPad koopt. Die kost namelijk nog maar €359 en dat is een verschil van maar liefst vijftig euro ten opzichte van het vorige model, terwijl je er eigenlijk alleen maar op vooruit gaat. Zo zit er een snellere processor in en kun je de Apple Pencil gebruiken voor aantekeningen.

iPad 2018 met grafische toepassing

#4 – Opslag
Nog meer goed nieuws: opslag is goedkoper geworden. Voorheen moest je voor de sprong van 32GB naar 128GB het lieve sommetje van €100 extra betalen. Dat is bij de iPad 2018 nu verlaagd naar 90 euro extra. Elk tientje telt, zeker als je het optelt.

#5 – 4G-functies
Iets anders wat goedkoper is geworden: de iPads met 4G-verbinding. Voorheen betaalde je daarvoor 160 euro extra ten opzichte van het basismodel met alleen Wi-Fi. Nu is het nog maar 130 euro extra, dus een verschil van dertig euro. Toch weer mooi meegenomen en misschien net het duwtje dat je nodig hebt om wel het 4G-model te kopen.

#6 iPad mini
Jammer dat Apple geen nieuwe iPad mini op de markt bracht. Maar gelukkig werd Apple’s kleinste iPad ook niet van de markt gehaald, waardoor we er nog een jaartje extra van kunnen genieten. Het goede nieuws is ook dat de prijs omlaag is gegaan, namelijk van 489 naar 439 euro. Scheelt toch weer vijf tientjes. Zoek je een iPad om boeken te lezen, dan is de iPad mini daar eigenlijk heel geschikt voor. Dankzij het gelamineerde scherm zijn boeken makkelijker te lezen in zonlicht dan op de 9,7-inch iPad 2018.

Toch is het jammer dat Apple de prijs niet nog verder heeft verlaagd, want wat heb je liever: een verouderde iPad mini met A8-processor voor €439 of een gloednieuwe grote iPad met A10 Fusion-processor voor €359? Wij weten het wel: de nieuwe iPad.

Heb je moeite met kiezen, check dan even ons overzicht met iPad-modellen of bekijk de iPad vergelijking.

Maximaal voordeel: 120 euro
Wil je maximaal profiteren van de hierboven genoemde voordeeltjes, dan kom je als volgt uit:

  • iPad: €50 verlaagd
  • Opslag: €10 verlaagd
  • Mobiel internet: €30 verlaagd
  • AppleCare+: €20 verlaagd
  • Pencil: €10 verlaagd

In totaal is het maximale voordeel €120 ten opzichte van de situatie vorige week. Bij de iPad mini is het maximale voordeel €90. Heb je net een nieuwe gekocht, en heb je dat online gedaan, dan heb je altijd de mogelijkheid om je aankoop terug te sturen, zonder opgaaf van reden. Wel zo fijn als je na alle aankondigingen van gisteren opeens spijt hebt gekregen. Bij fysieke winkels verschilt het: bij de Apple Store mag je wel terugbrengen, bij veel andere winkels niet.

In ons artikel iPad kopen vind je een overzicht van alle prijzen en aanbiedingen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2018, 23:50
Categorie Achtergrond
Onderwerpen apple store, goedkoop
Devices iPad 2018, iPad mini

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.