TabStrap: iPad Pro in een hand vasthouden

Met de TabStrap kun je de iPad Pro in één hand vasthouden

Heb jij ook altijd moeite met het vasthouden van je iPad? Je kunt hem net niet lekker vasthouden met één hand en tegelijkertijd schrijven. Daar is de TabStrap de oplossing voor.

TabStrap

Pack & Smooch is een Duits bedrijf dat verschillende accessoires maakt voor onder andere de iPhone en MacBook. Ze komen nu met een heel handig item voor de iPad Pro: de TabStrap. Dit accessoire zorgt ervoor dat je de iPad Pro met één hand kunt vasthouden wanneer je bijvoorbeeld iets wilt opschrijven.

Leren sticker
De TabStrap bestaat uit een soort leren sticker en een handgreep. De leren sticker plak je op de achterkant van de iPad. Volgens het Duitse bedrijf kun je deze er makkelijk weer afhalen zonder dat er lijmresten achterblijven. Hierdoor zit je dus niet vast aan dit accessoire, maar kun je makkelijk wisselen.

Staand en liggend te gebruiken
De handgreep is te bevestigen via een magneet, waardoor je precies weet wanneer deze goed vast zit. Je kunt het deel waar de handgreep aan zit draaien, waardoor je de iPad zowel staand als liggend kunt gebruiken. Ook is dit onderdeel te gebruiken als standaard voor de iPad. Dit kan ook staand en liggend.

TabStrap: iPad Pro in een hand vasthouden

Wanneer je op de iPad wilt tekenen, kan het fijn zijn om deze een klein beetje schuin te leggen. Door de handgreep van de TabStrap te halen, kun je hem laten rusten op de magneet op de achterkant van de leren flap. Hierdoor komt hij een klein beetje van de tafel en kun je makkelijk tekenen.

Apple Pencil-houder
Door de plek van de TabStrap is deze prima te gebruiken in combinatie met het Smart Keyboard van Apple. En er is nog een pluspunt voor iPad Pro gebruikers: er zit een lusje aan waar de Apple Pencil in kan. Hierdoor heb je deze altijd binnen handbereik. Het handige van dit lusje is dat de dop van de Apple Pencil vast blijft zitten wanneer je het pennetje eruit haalt. Hierdoor hoef je niet meer bang te zijn dat je het dopje kwijtraakt wanneer je de Apple Pencil wilt opladen.

TabStrap: iPad Pro in een hand vasthouden

De TabStrap is op dit moment te vinden op Kickstarter waar het bedrijf bezig is met geld inzamelen om het product uiteindelijk in productie te nemen. Via Kickstarter kun je geld inleggen en dan ontvang je in mei waarschijnlijk de TabStrap op de deurmat. Hij is echter niet goedkoop, pas wanneer je €69 of meer inlegt, ontvang je de TabStrap.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

iPad Pro

De iPad Pro is Apple's professionele tablet. Het is de grootste en meest uitgebreide iPad, bedoeld voor zakelijk en creatief gebruik. De iPad Pro is er in twee formaten: 11- en 12,9-inch. Lees alles over de verschillende generaties iPad Pro, geschikte accessoires, prijzen en meer. De nieuwste generatie is de iPad Pro 2022.

iPad Pro
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.