Beats Fit Pro roze

Beats Fit Pro vanaf nu in Nederland te bestellen, release aanstaande vrijdag

De Beats Fit Pro zijn vanaf nu te bestellen. In onder andere Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland zijn de oortjes vanaf 24 januari te bestellen. De release is dan op 28 januari.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Afgelopen november kondigde Apple de Beats Fit Pro aan, een setje draadloze oordopjes voor sporters. Deze zijn voorzien van een H1-chip en een oorhaak, zodat ze beter blijven zitten. Ondanks dat de oordopjes al vanaf november beschikbaar waren in de VS, was een release in Nederland en andere landen nog onduidelijk. Eerder deze maand werd bekend dat de eerste nieuwe groep landen eind deze maand aan de beurt is en Nederland en België zitten daar ook bij.

Beats Fit Pro release in Nederland

De Beats Fit Pro zijn vanaf vandaag 24 januari 2022 te bestellen. De prijs van de oortjes ligt op €229,95. Behalve in Nederland en België zijn ook andere landen vandaag aan de beurt, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Beats Fit Pro design

Apple heeft eerder al op de Nederlandse website de pagina van de Beats Fit Pro online gezet, net als in andere landen waar de verkoop op 24 januari van start gaat. Ook op de Beats-website is te lezen dat de oortjes nu te bestellen zijn. De release van de Beats Fit Pro is officieel op 28 januari, aanstaande vrijdag dus.

Beats Fit Pro oplaaddoosje

De Beats Fit Pro zijn een soort tegenhanger van de AirPods Pro. Er zit ook een H1-chip in en ze zijn voorzien van actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus. De Beats Fit Pro werken met ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking, net als de meest recente AirPods. De batterijduur gaat zo’n 6 uur mee en met bijladen is het tot 24 uur. Je kan kiezen uit vier kleuren: zwart, wit, roze en grijs.

Bekijk ook

Alles over de Beats Fit Pro: de sportieve kleine oortjes van Beats

De Beats Fit Pro zijn de nieuwste sportieve oortjes van Beats met een adviesprijs van €249,95. Ontdek de functies, eigenschappen en waar je de Beats Fit Pro kunt aanschaffen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 24 januari: Artikel bijgewerkt na start van de pre-order en de aankomende release.

Reacties: 3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.