Beats Fit Pro-oordopjes in drie Kim Kardashian-kleuren: dit zijn ze

De Beats Fit Pro komt binnenkort in drie nieuwe kleuren, zo is inmiddels bevestigd. Het gaat om beige, lichtbruin en donkerbruin en het is een samenwerking met Kim Kardashian. De kleuren waren eerder al gelekt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Update 9 augustus 2022: De drie nieuwe kleuren Beats Fit Pro zijn inmiddels aangekondigd. Het blijkt te gaan om een samenwerking met Kim Kardashian. Het gaat om speciale edities van de Beats Fit Pro in de drie kleuren Moon, Dune en Earth. Deze speciale versies worden in de VS op 16 augustus uitgebracht, voor dezelfde prijs als de huidige modellen ($199,99). Het is nog niet bekend of en wanneer deze nieuwe kleuren van de Beats Fit Pro in Nederland beschikbaar komen.

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Hieronder volgt ons oorspronkelijke artikel van 1 augustus 2022

De Beats Fit Pro zijn de nieuwste volledig draadloze oordopjes van Beats en zijn vooral bedoeld voor sporters en atleten. Met de ingebouwde oorhaak blijven ze beter zitten en dankzij actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus kun je je respectievelijk afzonderen van de buitenwereld of juist zorgen dat je de mensen om je heen wel verstaat. Momenteel zijn de Beats Fit Pro beschikbaar in vier kleuren, maar daar komen er mogelijk nog drie bij. Het lijkt hier te gaan om drie tinten huidskleuren.

‘Beats Fit Pro in drie nieuwe huidskleuren’

Twitter-gebruiker @aaronp613 heeft de nieuwe kleuren van de Beats Fit Pro gelekt, al is niet helemaal duidelijk waar hij de beelden vandaan heeft. Ze hebben veel weg van de animaties die op je iPhone verschijnen zodra je de oordopjes voor het eerst open doet en verbindt met je iPhone. Het is echter niet vreemd dat nieuwe kleuren van Beats-oordopjes op deze manier uitlekken, want in het verleden is dat wel vaker gebeurd. Sterker nog, er zijn wel eens compleet nieuwe modellen op deze manier uitgelekt.

Beats Fit Pro kleuren in 2022

De drie kleuren waar het hier om gaat zijn Mica, Ochre en Umber, zo zegt de bron. Hoewel dit niet bevestigd is, hebben de kleuren wat weg van drie verschillende huidtinten. De kleuren zijn daardoor minder opvallend dan de bestaande kleuren, zoals groengrijs, paars en wit. Het is op dit moment nog onduidelijk wanneer de nieuwe kleuren precies uit komen, maar dat zou zomaar op elk moment kunnen zijn.

De Beats Fit Pro zijn een concurrent van de AirPods Pro van Apple. Het verschil is dat de Beats Fit Pro geen steeltje hebben en met een haakje in je oor te bevestigen zijn. Apple komt overigens dit jaar met de tweede generatie AirPods Pro, mogelijk met nieuwe sportfuncties en meer. In tegenstelling tot de Beats-oortjes, brengt Apple de AirPods-oordopjes altijd alleen maar in het wit uit.

Beats Fit Pro kleuren

De Beats Fit Pro hebben een adviesprijs van zo’n €230,-, maar bij een aantal winkels ben je veel goedkoper uit. De laagste prijzen vind je hieronder in onze prijsvergelijking.

Bekijk ook

Alles over de Beats Fit Pro: de sportieve kleine oortjes van Beats

De Beats Fit Pro zijn de nieuwste sportieve oortjes van Beats met een adviesprijs van €249,95. Ontdek de functies, eigenschappen en waar je de Beats Fit Pro kunt aanschaffen.

Revisiegeschiedenis:

  • 2022 - 09 augustus: Artikel bijgewerkt na officiële aankondiging van de nieuwe kleuren.

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.