Apple Watch SE kleuren

Gerucht: ‘Apple werkt aan opvolger Apple Watch SE, verschijnt in 2022’

Apple zou werken aan een opvolger van de Apple Watch SE. Het instapmodel krijgt volgens bronnen in 2022 een nieuwe versie, maar wat is er nieuw?

Afgelopen jaar bracht Apple een voordeligere Apple Watch SE op de markt. Deze Apple Watch is vooral bedoeld voor iedereen die graag een moderne nieuwe Apple Watch wil, maar minder behoefte heeft aan de geavanceerde gezondheidsfuncties en voordeliger uit wil zijn. Dit jaar komt er zeer waarschijnlijk geen opvolger van de Apple Watch SE, maar volgend jaar is dat wel anders. Volgens Bloomberg heeft Apple in 2022 een nieuwe Apple Watch SE gepland.

‘Apple Watch SE krijgt in 2022 opvolger’

De huidige Apple Watch SE lijkt in veel opzichten op de Apple Watch Series 5 en Apple Watch Series 6, maar mist een aantal functies van beide modellen. Er zit bijvoorbeeld geen always-on scherm in en ook de ECG en saturatiemeter ontbreekt. Recente toevoegingen zoals het kompas en de always-on hoogtemeter zijn wel aanwezig in de Apple Watch SE, waardoor dit een aantrekkelijk model is voor veel gebruikers.

Apple Watch SE review: wijzerplaat buiten.

Dit jaar gaat Apple waarschijnlijk geen aanpassingen doorvoeren aan dit model. Naar verwachting neemt de Apple Watch SE de plek in van de Apple Watch Series 3, waardoor hij iets goedkoper wordt. Pas volgend jaar, dus in 2022, komt er een nieuwe Apple Watch SE, aldus Bloomberg. Het is nog onduidelijk wat er nieuw is in dit model, maar waarschijnlijk gaat het in ieder geval om een bijgewerkte chip. Verwacht in het 2022 model van de Apple Watch SE niet de meeste nieuwe functies. Of Apple ook het design gaat aanpassen naar het waarschijnlijke nieuwe ontwerp van de Apple Watch Series 7, is evenmin bekend.

Maar de nieuwe Apple Watch SE is niet het enige model dat Apple in 2022 gaat uitbrengen. Ook de nieuwe Apple Watch 2022 en een stevige sportversie verschijnen vermoedelijk volgend jaar.

In onze Apple Watch SE review uit 2020 lees je onze ervaringen met het huidige model. We vinden de Apple Watch SE ook nu nog een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betaalbaar model.

Bekijk ook

Apple Watch SE review: modern en betaalbaar

De Apple Watch SE is de betaalbare Apple Watch, die voor veel mensen een aantrekkelijke optie is. Hoe goed is de Apple Watch SE? Ga je de functies van de duurdere modellen missen? In deze Apple Watch SE review lees je het antwoord!

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is de betaalbare versie van de Apple Watch. Er zijn twee generaties: het model uit 2020 en de Apple Watch SE 2022. Het 2020-model is gebaseerd op de Apple Watch Series 5 en heeft een modern design, maar dan zonder always-on display en ECG. De Apple Watch SE heeft wel een snelle S5-chip en biedt de belangrijkste functies voor een toegankelijke prijs. Het 2022-model is gebaseerd op de Apple Watch Series 8 en heeft een 20% snellere S8-chip en ondersteuning voor Crashdetectie en betere gps. Het scherm van de tweede generatie Apple Watch SE is gelijk gebleven met de eerste generatie. De Apple Watch SE-modellen zijn verkrijgbaar in 40mm en 44mm-formaten. Lees ook onze Apple Watch SE 2020 review voor meer info over de eerste generatie.

Apple Watch SE

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.