AirPods met iPhone

Gerucht: ‘AirPods 2 verschijnen op 29 maart’

Er is opnieuw een bron die beweert dat de AirPods 2 op 29 maart in de winkels liggen. Betekent dit dat we nu echt niet meer lang hoeven te wachten op de AirPods 2?

De geruchten over de AirPods 2 blijven zich maar opstapelen. Nadat we van betrouwbare bron vernomen hadden dat de AirPods 2 in de eerste helft van 2019 komen, is het nu de Spaanse website Applesfera die beweert te weten wanneer ze in de winkels liggen. Op basis van bronnen van leveranciers komen zij uit op 29 maart. Dat zou betekenen dat we nog maar een paar weken hoeven te wachten.

‘AirPods 2 datum op 29 maart’

De bron baseert zich op een screenshot die zij gekregen hebben van bronnen bij leveranciers. Daarop is te zien dat de huidige AirPods vanaf 28 maart niet meer geleverd worden. Hieruit concluderen ze dat de AirPods 2 een dag later in de schappen moeten liggen. De bron twijfelt wel wat er dan precies nieuw is aan de opvolgers.

De meest waarschijnlijke optie is dat het gaat om een vernieuwde set met draadloze oplaadcase. Deze wordt al lange tijd verwacht en is relatief snel en makkelijk uit te brengen, zonder dat daar een grote aankondiging van Apple voor nodig is. Het Apple-event van maart 2019 focust namelijk vooral op de nieuwe diensten voor nieuws en de Apple-shows. Apple organiseert dit event zeer waarschijnlijk op 25 maart, waar volgens bronnen verder geen nieuwe producten aangekondigd worden. Dit brengt Apple in de gelegenheid om de nieuwe AirPods via een persbericht aan te kondigen, zoals ze wel vaker gedaan hebben met nieuwe producten.

De datum van 29 maart komt niet helemaal uit de lucht vallen, want er was al eerder een bron die beweerde dat de AirPods 2 op deze datum beschikbaar zouden komen, tegelijk met de AirPower en nieuwe iPads.

Het blijft afwachten in hoeverre deze geruchten kloppen. Er is nog steeds veel onduidelijkheid rondom de introductie van de AirPods 2, dus neem deze datum met een flinke korrel zout. Het lijkt erop dat je er in ieder geval rekening mee kan houden dat ze in de eerste helft van 2019 beschikbaar komen. In ons overzicht van Apple-producten in 2019 lees je wat je nog meer kan verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

12 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.