Ted Lasso met kerst

Kerstfilms op Apple TV+: hiermee kom je in kerststemming

Ook op Apple TV+ valt genoeg te kijken tijdens de kerstdagen. De nieuwste film Spirited is enorm populair, maar er is meer: kijk kerstafleveringen van Ted Lasso, Mythic Quest en Acapulco of zwijmel mee met Mariah Carey.

De beste kerstfilms en -series op Apple TV+

Na ons overzicht van kerstfilms op Disney+ richten we nu onze aandacht op de streaming tv-dienst van Apple zelf. Het aanbod bij Apple TV+ is een stuk kleiner, maar er zitten wel een paar leuke films tussen. En bij Apple weet je: het is geschikt voor het hele gezin. Apple TV+ is voor €6,99 per maand of per jaar af te sluiten.

Nieuwe kerstfilms bij Apple TV+

In 2023 heeft Apple één nieuwe kerstfilm toegevoegd:

The Velveteen Rabbit (2023)

Gebaseerd op het gelijknamige boek. In The Velveteen Rabbit (Het Fluwelen Konijn) krijgt de 7 jaar oude William een nieuwe knuffel voor kerst. Het wordt zijn favoriete knuffel, maar daar blijft het niet bij. Het wordt zijn beste vriend en het konijn opent een wereld vol magie. De film duurt drie kwartier, dus is ideaal om even tussendoor te kijken. Bekijken.

Ander nieuw materiaal zijn series met speciale kerstafleveringen, waaronder The Snoopy Show en Shape Island. Verder brengt Apple dit jaar een muzikale kerstspecial van Emmy-winnares Hannah Weddingham uit. In de serie Ted Lasso speelt zij Rebecca Welton.

Dit wil je zien!

 • Probeer Apple TV+ 7 dagen gratis (of 1 jaar gratis bij geselecteerde devices)
 • NLZIET: twee weken gratis kijken naar alle belangrijke Nederlandse zenders! 🇳🇱
 • Viaplay: volg de F1 en Premier League met veel korting 🏎
 • HBO Max: vanaf slechts €7,99 per maand 🍿
 • Pathé Thuis: kijk de beste films, ook recente blockbusters!
 • CineMember: kijk 2 weken gratis naar arthouse films

Eerdere kerstfilms op Apple TV+

 • Spirited (2022) – Het klassieke verhaal van A Christmas Carol, nu in een modern jasje met Will Ferrell als de Geest van Huidig Kerstmis, die wel eens met pensioen wil. Hij komt Ryan Reynolds tegen, die hem helpt met zijn verleden in het reine te komen. Volgens Apple is het de meest gestreamde film ooit van Apple TV+. Bekijken.
 • The Boy, the Mole, the Fox and the Horse (2022) – Handgetekende animatie, gebaseerd op de bestseller van Charlie Mackesy over de vriendschap tussen een jongen, mol, vos en paard. Bekijken.
 • Mythic Quest: Het is twaalf uur met kerstmis (2022) – Tijdens de eerste feestdagen sinds het vertrek van Ian en poppy neemt David de touwtjes in handen om het team een kerstgevoel te geven. Dit is de zesde aflevering van het derde seizoen. Bekijken.
 • Een Charlie Brown Kerstmis (2022) – Kerstmis is te commercieel geworden en dus is Charlie Brown depressief. Hij regisseert het kerstspel maar kan hij zijn vrienden die liever dansen aan het acteren krijgen? En lukt het hem de perfect boom te vinden. Het origineel dateert uit 1965. Bekijken.
 • Mariah Christmas: The Magic Continues (2021): De kerstkoningin komt in deze special terug en zorgt voor een bruisende kerstsfeer, met onder andere Khalid en Kirk Franklin. Bekijken bij Apple TV+ of bekijk de trailer of ga meteen kijken.
 • Acapulco: The Most Wonderful Time of the Year (2021) – Er breekt chaos uit tijdens het personeelskerstdiner als de plannen van Maximo en Memo in het honderd lopen. Julia ontdekt de waarheid achter haar verjaardagscadeau. Dit is de negende aflevering van het eerste seizoen. Bekijken.
 • Ted Lasso: Carol of the Bells (2021) – Het is kerstmis in Richmond. Rebecca haalt Ted op om mee te doen aan een geheime missie, Roy en Keeley zijn op zoek naar een wonder en bij Higginsen mag iedereen langskomen die wil. Dit is de vierde aflevering van het tweede seizoen. Bekijken.

Ted Lasso kerst

 • Mariah Carey’s Magical Christmas Special (2020) – De kerstspecial met Mariah Carey is ook leuk om als achtergrondmuziekje aan te zetten tijdens het gourmetten. Er is een indrukwekkende line-up van sterren te zien, waaronder Tiffany Tiffany Haddish, Billy Eichner, Ariana Grande, Jennifer Hudson, Snoop Dogg, Jermaine Dupri, Misty Copeland en Mykal-Michelle Harris. Bekijken op Apple TV+ of Bekijken.
 • It’s Christmastime Again, Charlie Brown (1992) – Als Kerstmis dichterbij komt hebben de Peanuts het druk met alle voorbereidingen. Charlie Brown heeft geld nodig voor cadeautjes, Peppermint Patty is bezorgd over haar boekverslag. En Sally wil niets liever dan dat haar acteerdebuut slaagt. Bekijken.

Wil je meer kerstfilms zien? Bekijk dan ook ons deze:

Bekijk ook

Filmpje tijdens de feestdagen? Met deze kerstfilms zit je goed!

Wil je gezellig met de familie een film kijken tijdens de kerstdagen, of hang je liever in je eentje op de bank met een film? Deze kerstfilms zijn geschikt voor iedereen!