Deezer iPhone-app voorzien van zoeken en minispeler

Streaming muziek-app Deezer voor iPhone heeft een handige snelle zoekfunctie en toont nu een minispeler overal in de applicatie.

Deezer iPhone-app vernieuwdDe muziek streaming-dienst Deezer heeft haar officiële iPhone-app een aardige update gegeven. Met invoering van de update is het mogelijk om vanuit elke scherm in de app de muziek te bedienen. Dat kan dankzij de minispeler onderaan in beeld. Je ziet er welk nummer wordt afgespeeld en kan het pauzeren of snel naar het vorige of volgende nummer gaan. Een tik op de balk brengt je naar de volledige player met grote albumcover en afspeellijst- en deelopties.

De andere grote vernieuwing in Deezer versie 4.7.8 voor iPhone zit hem in het vergrootglas rechts bovenin beeld. De zoekfunctie is slimmer en sneller geworden. Tijdens het typen krijg je suggesties van achtereenvolgens artiesten, albums en liedjes. Drie per categorie. Na de enter zie je de volledige lijst resultaten veeg je tussen liedjes, artiesten en albums.

Deezer zoeken iPhone Deezer gratis gebruiken iPhone

Deezer is een in Nederland aardig populaire speler in de markt van streaming muziekdiensten als Spotify en Google Music. Dat komt vooral omdat het abonnement van normaal 9,99 euro per maand onderdeel uitmaakt van verschillende T-Mobile abonnementen. Daarnaast kan je ook in de app terecht zonder dat je abonnementsgeld betaalt. Je kan dan 30 seconden van elk nummer beluisteren en bovendien staat de radiofunctie geheel tot je beschikking. Na het zoeken op genre of artiest, kan je de door Deezer aangedragen liedjes zonder beperkingen luisteren.

Downloaden: Deezer (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 oktober 2013, 17:07
Categorie Muziek
Onderwerpen deezer, spotify, streaming

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.