MySiri: bedenk je eigen commando’s voor Siri (jailbreak)

(Laatst bijgewerkt: ) · Bastiaan Vroegop

MySiriSinds de iPhone 4s is gejailbreakt, is er opeens flink wat meer mogelijk met de virtuele assistent Siri. Eerder somden we daarom nog de vijf interessantste jailbreaktweaks voor Siri op. De nieuwe tweak MySiri bouwt hier nog verder op voort: door je jouw eigen commando’s te laten koppelen aan de virtuele assistent, kun je zelf bepalen hoe je Siri precies wil gebruiken.

MySiri laat gebruikers Siri koppelen aan verschillende commando’s, zoals het openen van een app of het starten van een bepaalde handeling. Door hier vervolgens je zelfbedachte stemcommando aan te koppelen kun je Siri besturen zoals jij dat wil. Er is een breed scala aan mogelijkheden waarvoor je MySiri kunt gebruiken: zo kun je met de tweak Siri verzoeken je iPhone opnieuw op te starten, een screenshot te nemen en Spotlight te openen. Hiervoor maakt MySiri onder andere gebruik van de jailbreaktweak Activator.

Je zult nog even moeten wachten totdat je met MySiri aan de slag kunt: de ontwikkelaar zegt de tweak binnenkort in de BigBoss repository aan te bieden voor 99 dollarcent. De website iDownloadBlog kreeg de tweak alvast te zien en demonstreerde het in onderstaande video.

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Sinds 2011 de vaste nieuwsjager voor iCulture. Is er als de kippen bij als ergens gelekte iPhone-onderdelen of Apple Store-geruchten opduiken. Kijkt een keer of honderd per dag op zijn spacegrijze Apple watch Sport.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.