Archief voor 'jailbreak'

Electra jailbreak

Handleiding jailbreak iOS 11 en iOS 10 met stappenplan

Handleiding jailbreak iOS 11 en iOS 10 met tools als Yalu, Electra, Meridian, en H3lix. Vind de jailbreak-methode die bij jouw iPhone en iOS-versie past en bekijk het stappenplan om de jailbreak uit te voeren.

Apple Watch Wi-Fi instellingen

Apple Watch jailbreak: wat is er mogelijk?

Het is mogelijk om de Apple Watch te jailbreaken met de methode JelbrekTime. In deze gids lees je wat de mogelijkheden voor een Apple Watch jailbreak zijn en of het haalbaar is.

iOS-11 functies

Google brengt tool uit om iOS-devices te hacken

Google heeft een tool uitgebracht waarmee je iPhones met iOS 11.1.2 kunt hacken. De tool is bedoeld voor onderzoekers en ontwikkelaars, maar kan ook tot een nieuwe jailbreak leiden.

Passcode iPhone

Ontwikkelaars winnen 1 miljoen met browsergebaseerde iOS-jailbreak

Er is een kwetsbaarheid in iOS gevonden, waardoor een browsergebaseerde jailbreak mogelijk is. Helaas zul je deze methode niet kunnen gebruiken, omdat een beveiligingsbedrijf het gaat doorverkopen aan overheden, financiƫle instanties en defensie-organisaties.

iPad en iPhone goed voor 64 procent mobiele aankopen in Benelux

iPhone- en iPad-gebruikers zijn al jarenlang de meest actieve groep als het gaat om mobiele aankopen. Dat blijkt uit de jaarlijkse Zanox Mobile Performance Barometer. Maar liefst 62 procent van de mobiele aankopen wordt in Europa vanaf een iPhone of iPad gedaan, tegenover 35 procent via Android. In de Benelux is het verschil zelfs nog […]