iPhone Lens Wallet: een hoes voor je Photojojo-iPhonelenzen

De iPhone Lens Wallet is een blauwe hoes, waarin je verschillende iPhone-lenzen van Photojojo kunt opbergen. Daarnaast is er ook ruimte voor andere accessoires, zoals bijvoorbeeld een klein statief.

iPhone Lens WalletiPhone-fotografen zullen niet onbekend zijn met Photojojo. Deze fabrikant richt zich volledig op de iPhone met verschillende lenzen, statieven en andere accessoires. De nieuwe iPhone Lens Wallet is mogelijk het meest uitgebreide accessoirepakket tot nu toe: in deze blauwe hoes bevinden zich namelijk vier verschillende magnetische lenzen. Ook is er plek voor andere hulpmiddelen, zoals een statief voor je iPhone.

De iPhone Lens Wallet wordt geleverd met een Fisheye-lens, een Wide Angle-lens en twee aparte telelenzen. Op alle vier de lenzen bevindt zich een magnetische laag, die verbindt met een magneetstrip die je om de camera van je iPhone plakt. Hierdoor kun je de lenzen makkelijk op je iPhone bevestigen en verwijderen. De hoes maakt gebruik van ditzelfde systeem om de lenzen op één plek te houden, waardoor hij alleen een specifiek aantal lenzen kan opbergen.

Heb je de lenzen van Photojojo al in huis, dan kun je de iPhone Lens Wallet ook voor 15 dollar bestellen. Wil je het totaalpakket, dan betaal je 79 dollar. Hoewel er in de productfoto’s een aantal extra accessoires getoond worden, zijn alleen de vier lenzen bij de hoes gebundeld. Voor verzending naar Nederland of België komt hier minstens $49,35 bovenop.

iPhone Lens Wallet dicht

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 31 januari 2012, 17:16
Categorie Accessoires
Onderwerpen fotografie, hoesje, lens

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.