Meerdere foto’s tegelijkertijd uploaden op Facebook met Batch

· Bert van Doorn

Meerdere foto's tegelijkertijd uploaden op Facebook met BatchFoto’s via je iPhone op Facebook plaatsen kan soms nogal tijdrovend zijn. Met de laatste update van Batch kan dat nu stukken makkelijker. Hiermee is het mogelijk om snel meerdere foto’s te selecteren en deze in één keer op Facebook te zetten. In de foto’s kan je ook meteen je Facebook-vrienden taggen. Met de app kan je foto’s liken en direct commentaar op foto’s van anderen geven. Het is ook mogelijk om foto’s te bekijken waarin je zelf bent getagd. Hiervan zijn ook notificaties te ontvangen. Ook kan je notificaties ontvangen als er wordt gereageerd op een foto waar je opstaat.

Om Batch te kunnen gebruiken dien je in te loggen met je Facebook-account. Het is niet mogelijk om een eigen account aan te maken. In de app kan je batches van je vrienden bekijken of zelf een batch aanmaken. Hierbij kan je de bestaande foto’s in je bibliotheek gebruiken of ervoor kiezen een nieuwe reeks foto’s te maken. Foto’s zijn gemakkelijk te selecteren en daarna weer te verwijderen. Zo kan je met een paar drukken op de knop een serie foto’s online zetten.

Je kunt batches delen met anderen, maar je kan er ook voor kiezen om een privé-batch te maken. Het is ook mogelijk om een link naar een batch op Twitter te plaatsen. Het is niet mogelijk om foto’s rechtstreeks via Twitter zelf te delen. Wellicht dat dit in de toekomst zal worden toegevoegd.

Downloaden: Batch (gratis)

Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven? Meld het ons via het speciale contactformulier!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.