WWDC 2022 augmented reality kaarten.

Spaar ze allemaal: met dit AR-trucje bekijk je speciale Memoji-kaarten in WWDC-thema

Apple deelt een speciaal augmented reality-trucje waarmee je Memoji-kaarten kan sparen. Het zijn virtuele spaarkaarten in een WWDC-thema, om de start van de conferentie volgende week te vieren.

Vlak voor ieder event deelt Apple een augmented reality-trucje waarmee je een leuke animatie krijgt die in het teken staat van de uitnodiging van het desbetreffende event. Voor de WWDC heeft Apple extra uitgepakt met een set leuke virtuele Memoji-kaarten, helemaal in de stijl van de WWDC 2022. Heb jij ze allemaal al gespot? Wij laten je zien hoe je ze zelf kan sparen.

WWDC 2022 Memoji-kaarten in AR: een leuke verrassing

Je vindt de virtuele Memoji-kaarten door deze pagina te openen op je iPhone of iPad en op de Memoji bovenaan te tikken. Vervolgens wordt de camera van je iPhone of iPad gestart. Beweeg je toestel een beetje heen en weer om de camera te kalibreren en er verschijnt automatisch een virtueel pakje spaarkaarten in beeld. Tik erop en het pakje wordt opengescheurd, waarna er drie kaarten in beeld verschijnen.

Pakje AR-kaarten met Memoji voor WWDC 2022.

Je kan op elke kaart tikken op de voorkant te bekijken. Door met je toestel om de kaart heen te draaien, kun je ook de achterkant bekijken. Door de pagina opnieuw te laden, krijg je telkens bij het openmaken van een pakje drie nieuwe kaarten. In totaal lijken er acht verschillende kaarten te zijn. Heb jij ze allemaal al gespot?

AR-kaarten van Memoji voor WWDC 2022.

De kaarten tonen verschillende Memoji achter een MacBook, met in de achtergrond voor ontwikkelaars (en Apple-fans) bekende icoontjes in neonkleuren. We zien een wereldbol, een vingerafdruk en een blauwdruk van een appicoontje. De WWDC 2022 gaat aanstaande maandag 6 juni van start en wij bij iCulture houden alle ontwikkelingen voor je in de gaten. Tijdens de WWDC verwachten we onder andere de onthulling van iOS 16, watchOS 9 en macOS 13. Maar er worden mogelijk ook nieuwe producten aangekondigd. Lees ook ons artikel met verwachtingen voor de WWDC 2022.

Bekijk ook

Dit is wat je kunt verwachten van de WWDC 2022-keynote

In juni houdt Apple traditiegetrouw haar jaarlijkse WWDC-keynote. Wat zijn de verwachtingen voor de WWDC 2022? Welke aankondigingen gaan er komen en gaat Apple ook nieuwe hardware onthullen?

Memoji

Een Memoji is een zelfgemaakte emoji, die op jou lijkt. Je kunt zelf huidskleur, haar en andere persoonlijke kenmerken kiezen. Het lijkt op Apple's Animoji, de pratende emoji die eruit zien als een app, hond of robot en die je ook in een iMessage-gesprek kunt versturen. Hieronder lees je al onze belangrijke tips over Memoji.

Memoji

Reacties: 1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.