watchOS 2.2.2 met bugfixes voor de Apple Watch nu voor iedereen te downloaden

Apple heeft een nieuwe versie van watchOS voor je klaargezet. In watchOS 2.2.2 worden bugs en problemen opgelost en de update is nu te installeren op iedere Apple Watch.

Apple Watch-bandjes voorjaar 2016
Apple heeft vanavond de definitieve versie van watchOS 2.2.2 voor de Apple Watch voor iedere Apple Watch-gebruikers beschikbaar gesteld. De update lost enkele bugs en problemen op en is te downloaden via de Watch-app op een gekoppelde iPhone.

watchOS 2.2.2 met bugfixes

Hoewel van iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 en tvOS 9.2.2 meerdere beta-versies verschenen zijn, kreeg de Apple Watch slechts één betaversie. Deze verscheen tegelijkertijd met de tweede beta’s van de andere versies op 7 juni 2016. Je hoeft echter geen schokkende veranderingen te verwachten, want watchOS 2.2.2 lost alleen enkele bugs en problemen op.

Bekijk ook

Publieke tweede beta's van iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 nu te downloaden

Het is weer zover: Apple heeft weer nieuwe betaversies uitgebracht. Het gaat om iOS 9.3.3 waarvan vanavond de tweede betaversie beschikbaar gekomen is. In deze nieuwe update worden bugs opgelost.

Het is nog niet bekend welke bugs er precies opgelost zijn met deze update. Bij de updateomschrijving wordt alleen gemeld dat deze versie probleemoplossingen en beveiligingsupdates meegeleverd worden.

Naast watchOS 2.2.2 is Apple ook druk bezig met watchOS 3 die tijdens de WWDC aangekondigd werd. watchOS 3 bevat onder andere een nieuwe Dock om apps sneller op te starten, heeft meerdere nieuwe standaardapps en vele nieuwe wijzerplaten en complicaties.

Bekijk ook

watchOS 3 voor Apple Watch onthuld

Apple heeft zojuist watchOS 3 aangekondigd. In dit artikel lees je meer over alle functies.
Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

watchOS 2.2.2 downloaden en installeren

Apple Watch-bezitters kunnen watchOS 2.2.2 installeren vanaf de gekoppelde iPhone. In de Watch-app is de update te vinden bij Algemeen > Software-update. De update wordt gedownload op de iPhone, waarna hij draadloos zal worden doorgestuurd naar de Apple Watch. Het is wel noodzakelijk om de Apple Watch aan de stroom te leggen en vereist een batterijlading van minimaal 50% om de update te kunnen installeren.

Bekijk ook

watchOS: het complete overzicht

Alles over watchOS, de software waarop de Apple Watch draait. Op welke Apple Watch is watchOS beschikbaar, welke versies zijn er en wat zijn de releasedata? In dit artikel praten we je bij over alles wat je wil weten over watchOS.

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015 en daarna verscheen er elk jaar een nieuwe generatie. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en betalen met Apple Pay. Wil je een Apple Watch kopen, bekijk dan de verschillende Apple Watch-modellen die momenteel verkrijgbaar zijn. Je kunt je smartwatch steeds een ander uiterlijk geven met Apple Watch-horlogebandjes.

Apple Watch

Reacties: 11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.