Apple Watch-bandjes voorjaar 2016

watchOS 2.2.2 met bugfixes voor de Apple Watch nu voor iedereen te downloaden

Apple heeft een nieuwe versie van watchOS voor je klaargezet. In watchOS 2.2.2 worden bugs en problemen opgelost en de update is nu te installeren op iedere Apple Watch.

Apple Watch-bandjes voorjaar 2016
Apple heeft vanavond de definitieve versie van watchOS 2.2.2 voor de Apple Watch voor iedere Apple Watch-gebruikers beschikbaar gesteld. De update lost enkele bugs en problemen op en is te downloaden via de Watch-app op een gekoppelde iPhone.

watchOS 2.2.2 met bugfixes

Hoewel van iOS 9.3.3, OS X 10.11.6 en tvOS 9.2.2 meerdere beta-versies verschenen zijn, kreeg de Apple Watch slechts één betaversie. Deze verscheen tegelijkertijd met de tweede beta’s van de andere versies op 7 juni 2016. Je hoeft echter geen schokkende veranderingen te verwachten, want watchOS 2.2.2 lost alleen enkele bugs en problemen op.

Het is nog niet bekend welke bugs er precies opgelost zijn met deze update. Bij de updateomschrijving wordt alleen gemeld dat deze versie probleemoplossingen en beveiligingsupdates meegeleverd worden.

Naast watchOS 2.2.2 is Apple ook druk bezig met watchOS 3 die tijdens de WWDC aangekondigd werd. watchOS 3 bevat onder andere een nieuwe Dock om apps sneller op te starten, heeft meerdere nieuwe standaardapps en vele nieuwe wijzerplaten en complicaties.

watchOS 2.2.2 downloaden en installeren

Apple Watch-bezitters kunnen watchOS 2.2.2 installeren vanaf de gekoppelde iPhone. In de Watch-app is de update te vinden bij Algemeen > Software-update. De update wordt gedownload op de iPhone, waarna hij draadloos zal worden doorgestuurd naar de Apple Watch. Het is wel noodzakelijk om de Apple Watch aan de stroom te leggen en vereist een batterijlading van minimaal 50% om de update te kunnen installeren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 20:02
Categorie iOS
Onderwerpen apple watch, watchos, watchos 2

watchOS

watchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch. Ontdek in dit overzicht de nieuwste functies en tips, zodat je meer uit je Apple Watch haalt!

watchOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.