Apple brengt iOS 9.3.3 met bugfixes uit voor iPhone, iPad en iPod touch

Apple heeft iOS 9.3.3 voor iedereen beschikbaar gesteld. iOS 9.3.3 is te downloaden voor de iPhone, iPad en iPod touch en lost enkele bugs en problemen op. Deze versie was de afgelopen weken als als betaversie beschikbaar.

Vernieuwingen in iOS 9 op iPhone en iPad.
Apple heeft vanavond de definitieve versie van iOS 9.3.3 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze bugfix-update is de afgelopen weken getest door ontwikkelaars en publieke testers, maar is nu dus voor iedereen beschikbaar gekomen. In deze update worden problemen en bugs opgelost.

iOS 9.3.3 met bugfixes

Ondanks de testperiode bleef het onduidelijk op welke bugs deze versie van iOS zich focuste. Apple heeft tijdens de testperiode geen specifieke problemen genoemd, waardoor het ook nu nog niet bekend is welke problemen er opgelost zijn. Zodra de exacte releasenotes bekend zijn, werken we dit bericht bij.

De eerste beta van iOS 9.3.3 volgde kort na de publiekelijke verschijning van iOS 9.3.2. Laatstgenoemde bracht wel een probleem voor de 9,7-inch iPad Pro, omdat bij veel mensen het toestel onbruikbaar bleek na het installeren van deze update. Apple trok iOS 9.3.2 voor de kleine iPad Pro vervolgens terug, waarna de eerste beta van iOS 9.3.3 niet voor deze iPad Pro beschikbaar kwam.

Bekijk ook

Apple brengt eerste publieke beta's van iOS 9.3.3 en OS X 10.11.6 uit

Apple heeft de publieke beta van iOS 9.3.3 beta 1 uitgebracht. De update lost enkele bugs en problemen op. Ook verschenen er nieuwe beta's voor OS X en tvOS.

iOS 9.3.3 downloaden

Je kunt iOS 9.3.3 installeren door op je toestel te zoeken naar nieuwe software. Je vindt deze optie bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zie je de update nog niet, wees dan gerust. De update is pas net verschenen, waardoor het even kan duren voordat hij zichtbaar is.

Je kunt iOS 9.3.3 ook installeren via de desktop. Sluit je toestel met een kabel aan, open iTunes, selecteer het aangesloten toestel in de menubalk en kies voor Zoek naar update. Vervolgens wordt de update gedownload en op je toestel geïnstalleerd.

Bekijk ook

iOS 9: het complete overzicht

Alles over iOS 9 en de bijbehorende functies, zoals nieuw lettertype San Francisco, proactieve Siri, Night Shift en multitasken op de iPad. Lees over de iOS 9 aankondiging, release en meer.

Ontwikkelaars zijn inmiddels ook al druk bezig met de testversies van iOS 10. iOS 10 verschijnt in september en brengt een compleet nieuw design naar de notificaties, widgets en het toegangsscherm en heeft onder andere een nieuwe Home-app.

Bekijk ook

Apple kondigt iOS 10 aan: dit zijn de nieuwe functies

Apple heeft iOS 10 aangekondigd. Lees hier over de nieuwe functies die op WWDC 2016 zijn onthuld.
Bekijk ook

Beschikbaarheid en publieke beta's iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10

Apple kondigde tijdens de WWDC van 2016 allerlei nieuwe versies van iOS 10, macOS Sierra, watchOS 3 en tvOS 10 aan. In dit artikel een overzicht van alle beta's die zijn verschenen.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juli 2016 om 20:01
Onderwerp
Categorie
iOS en iPadOS

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.