Vernieuwingen in iOS 9 op iPhone en iPad.

Apple brengt iOS 9.3.3 met bugfixes uit voor iPhone, iPad en iPod touch

Apple heeft iOS 9.3.3 voor iedereen beschikbaar gesteld. iOS 9.3.3 is te downloaden voor de iPhone, iPad en iPod touch en lost enkele bugs en problemen op. Deze versie was de afgelopen weken als als betaversie beschikbaar.

Vernieuwingen in iOS 9 op iPhone en iPad.
Apple heeft vanavond de definitieve versie van iOS 9.3.3 uitgebracht voor de iPhone, iPad en iPod touch. Deze bugfix-update is de afgelopen weken getest door ontwikkelaars en publieke testers, maar is nu dus voor iedereen beschikbaar gekomen. In deze update worden problemen en bugs opgelost.

iOS 9.3.3 met bugfixes

Ondanks de testperiode bleef het onduidelijk op welke bugs deze versie van iOS zich focuste. Apple heeft tijdens de testperiode geen specifieke problemen genoemd, waardoor het ook nu nog niet bekend is welke problemen er opgelost zijn. Zodra de exacte releasenotes bekend zijn, werken we dit bericht bij.

De eerste beta van iOS 9.3.3 volgde kort na de publiekelijke verschijning van iOS 9.3.2. Laatstgenoemde bracht wel een probleem voor de 9,7-inch iPad Pro, omdat bij veel mensen het toestel onbruikbaar bleek na het installeren van deze update. Apple trok iOS 9.3.2 voor de kleine iPad Pro vervolgens terug, waarna de eerste beta van iOS 9.3.3 niet voor deze iPad Pro beschikbaar kwam.

iOS 9.3.3 downloaden

Je kunt iOS 9.3.3 installeren door op je toestel te zoeken naar nieuwe software. Je vindt deze optie bij Instellingen > Algemeen > Software-update. Zie je de update nog niet, wees dan gerust. De update is pas net verschenen, waardoor het even kan duren voordat hij zichtbaar is.

Je kunt iOS 9.3.3 ook installeren via de desktop. Sluit je toestel met een kabel aan, open iTunes, selecteer het aangesloten toestel in de menubalk en kies voor Zoek naar update. Vervolgens wordt de update gedownload en op je toestel geïnstalleerd.

Ontwikkelaars zijn inmiddels ook al druk bezig met de testversies van iOS 10. iOS 10 verschijnt in september en brengt een compleet nieuw design naar de notificaties, widgets en het toegangsscherm en heeft onder andere een nieuwe Home-app.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 20:01
Categorie iOS
Onderwerp ios 9

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.