Kobe Bryant met Apple TV reclame

Apple brengt tvOS 9.2.2 met bugfixes uit voor de vierde generatie Apple TV

De Apple TV kan weer geüpdatet worden. Apple heeft vandaag tvOS 9.2.2 uitgebracht, een bugfix-update die de stabiliteit en de beveiliging van het systeem moet verbeteren. De update is beschikbaar voor iedereen met de vierde generatie Apple TV.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Van tvOS voor de Apple TV, Apple’s nieuwste aanwinst wat betreft besturingssystemen, was de laatste weken ook een nieuwe versie in handen van ontwikkelaars en vanavond is tvOS 9.2.2 voor iedereen beschikbaar gekomen. In deze versie zijn enkele problemen en bugs verholpen, zodat de Apple TV weer een stukje stabieler is geworden.

Kobe Bryant met Apple TV reclame

Apple TV-update met tvOS 9.2.2

De vierde generatie Apple TV wordt net als Apple’s andere toestellen regelmatig voorzien van de nieuwste softwareversies. De afgelopen tijd bracht Apple verschillende bugfixes uit en tvOS 9.2.2 is de nieuwste in dit rijtje. Het is echter niet duidelijk welke problemen er met deze versie opgelost zijn, omdat Apple van tvOS geen specifieke releasenotes vrijgeeft. Wel geeft Apple informatie over de beveiligingsinhoud van tvOS-updates. Zodra deze bekend zijn, werken we dit bericht bij.

Voor de Apple TV verscheen eerder dit jaar nog tvOS 9.2 met enkele nieuwe functies, zoals het gebruik van een Bluetooth-toetsenbord, een nieuwe appkiezer en meer.

In september brengt Apple tvOS 10 voor het grote publiek uit. Hierin vind je diverse nieuwe functies, zoals een donkere modus, Nederlandse Siri en nog veel meer. In ons aparte artikel lees je alles over tvOS 10.

tvOS 9.2.2 downloaden op de Apple TV

Je kunt de nieuwste versie van tvOS voor de Apple TV downloaden via de Instellingen-app. De exacte instructies voor het downloaden van deze nieuwe update vind je in ons aparte tip-artikel over het updaten van je Apple TV.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2016, 20:02
Categorie iDevices
Onderwerpen apple tv, tvos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.