Volkswagen geeft nieuwe kopers zes maanden Apple Music cadeau

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Volkswagen met CarPlay aan te schaffen, dan krijg je daar een Apple Music-lidmaatschap bij cadeau. Je kan dan zes maanden kosteloos gebruikmaken van Apple Music, terwijl al bestaande abonnees ook een cadeautje krijgen.

Ben je van plan om binnenkort een Volkswagen aan te schaffen, dan kun je direct muzikaal de weg op. Om CarPlay in Volkswagens te promoten, geeft Volkswagen elke nieuwe koper zes maanden gratis Apple Music cadeau. Het aanbod geldt in heel Europa, terwijl er ook voor bestaande Apple Music-gebruikers met een nieuwe Volkswagen goed nieuws is.

Volkswagen geeft Apple Music cadeau

Bij veel automerken kun je kiezen voor CarPlay in je inbouwsysteem. Ook Volkswagen biedt bij de meeste modellen met inbouwsystemen ondersteuning voor CarPlay, zodat je bepaalde apps op je iPhone onderweg veilig kunt gebruiken. Onder andere WhatsApp werkt in CarPlay, maar ook de standaardapps zoals Kaarten, Berichten en Telefoon. Ook de Muziek-app verschijnt op je CarPlay-scherm en om daar optimaal gebruik van te maken kun je als nieuwe Volkswagen-rijder een half jaar gratis naar Apple Music luisteren.

In heel Europa krijgt een Volkswagen-koper met CarPlay zes maanden gratis Apple Music. Na die zes maanden kun je het abonnement stopzetten of door laten lopen voor €9,99 per maand. Heb je al een abonnement op Apple Music, dan krijg je van Volkswagen alsnog drie maanden gratis. Dit is dezelfde periode als het standaard proefabonnement dat Apple Music biedt. De actie gaat begin mei van start. Het is niet de eerste keer dat Volkswagen Apple-gerelateerde extraatjes geeft. Eerder verschenen er al speciale Beats-versies van de Volkswagen Up en Volkswagen Polo.

In de VS is er een soortgelijke actie, maar dan met Fiat Chrysler Automobiles. Bij aanschaf van een nieuwe Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge of Ram met CarPlay krijgen Amerikanen zes maanden Apple Music cadeau. Ook deze actie gaat begin mei van start.

Naast Apple Music kun je ook gewoon gebruikmaken van Spotify in CarPlay. De standaard Spotify-app voor de iPhone is aangepast voor het CarPlay-scherm, waardoor je zo makkelijk door je muziekbibliotheek kunt bladeren. Qua muziekdiensten geeft Apple je dus meerdere keuzes, terwijl je qua navigatie in CarPlay alleen kunt kiezen uit Apple Kaarten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 maart 2018, 11:17
Bron Bron Volkswagen
Categorie Diensten
Onderwerpen apple music, carplay, volkswagen
Software iOS

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.