Volkswagen geeft nieuwe kopers zes maanden Apple Music cadeau

Ben je van plan om binnenkort een nieuwe Volkswagen met CarPlay aan te schaffen, dan krijg je daar een Apple Music-lidmaatschap bij cadeau. Je kan dan zes maanden kosteloos gebruikmaken van Apple Music, terwijl al bestaande abonnees ook een cadeautje krijgen.

Ben je van plan om binnenkort een Volkswagen aan te schaffen, dan kun je direct muzikaal de weg op. Om CarPlay in Volkswagens te promoten, geeft Volkswagen elke nieuwe koper zes maanden gratis Apple Music cadeau. Het aanbod geldt in heel Europa, terwijl er ook voor bestaande Apple Music-gebruikers met een nieuwe Volkswagen goed nieuws is.

Volkswagen geeft Apple Music cadeau

Bij veel automerken kun je kiezen voor CarPlay in je inbouwsysteem. Ook Volkswagen biedt bij de meeste modellen met inbouwsystemen ondersteuning voor CarPlay, zodat je bepaalde apps op je iPhone onderweg veilig kunt gebruiken. Onder andere WhatsApp werkt in CarPlay, maar ook de standaardapps zoals Kaarten, Berichten en Telefoon. Ook de Muziek-app verschijnt op je CarPlay-scherm en om daar optimaal gebruik van te maken kun je als nieuwe Volkswagen-rijder een half jaar gratis naar Apple Music luisteren.

In heel Europa krijgt een Volkswagen-koper met CarPlay zes maanden gratis Apple Music. Na die zes maanden kun je het abonnement stopzetten of door laten lopen voor €9,99 per maand. Heb je al een abonnement op Apple Music, dan krijg je van Volkswagen alsnog drie maanden gratis. Dit is dezelfde periode als het standaard proefabonnement dat Apple Music biedt. De actie gaat begin mei van start. Het is niet de eerste keer dat Volkswagen Apple-gerelateerde extraatjes geeft. Eerder verschenen er al speciale Beats-versies van de Volkswagen Up en Volkswagen Polo.

Bekijk ook

Audiosysteem van BeatsAudio binnenkort in Volkswagen Up en Volkswagen Polo

Volkswagen gaat twee van haar modellen beschikbaar stellen in een nieuwe uitvoering. Hierin zit een compleet audiosysteem van BeatsAudio met een krachtige speakerset. Is dit een voorproefje van het audiosysteem van Apple's eigen auto?

In de VS is er een soortgelijke actie, maar dan met Fiat Chrysler Automobiles. Bij aanschaf van een nieuwe Fiat, Chrysler, Jeep, Dodge of Ram met CarPlay krijgen Amerikanen zes maanden Apple Music cadeau. Ook deze actie gaat begin mei van start.

Naast Apple Music kun je ook gewoon gebruikmaken van Spotify in CarPlay. De standaard Spotify-app voor de iPhone is aangepast voor het CarPlay-scherm, waardoor je zo makkelijk door je muziekbibliotheek kunt bladeren. Qua muziekdiensten geeft Apple je dus meerdere keuzes, terwijl je qua navigatie in CarPlay alleen kunt kiezen uit Apple Kaarten.

Bekijk ook

Apple Kaarten in CarPlay: handmatig adres invoeren en populaire locaties zoeken

Wil je navigeren met Apple Kaarten in CarPlay? Je kunt in CarPlay op meerdere manieren een locatie opzoeken, bijvoorbeeld met behulp van Siri of door zelf handmatig een adres in te tikken dankzij het virtuele toetsenbord, rechtstreeks op je autoscherm. Lees hier hoe dit precies werkt.

CarPlay

Apple CarPlay zorgt ervoor dat je allerlei belangrijke iPhone-functies veilig kunt gebruiken in de auto. Je kan ermee navigeren, muziek bedienen, bellen, berichten sturen en meer. Er zijn diverse apps voor CarPlay beschikbaar, waaronder WhatsApp op CarPlay, Spotify en Google Maps. Haal meer uit CarPlay met deze tips en apps! Inmiddels is er ook een volledige nieuwe generatie CarPlay, waarbij alle schermen van een auto (indien aanwezig) aangestuurd en aangepast kunnen worden. Daarbij zijn er ook veel meer widgets en kan CarPlay standaardfuncties van de auto bedienen, zoals de klimaatbeheersing en radio.

CarPlay

Reacties: 18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.