AirPods in oor

‘Vernieuwde AirPods verschijnen in tweede helft van 2018’

Apple zou van plan zijn om volgend jaar vernieuwde AirPods uit te brengen. Volgens een analist liggen de aangepaste AirPods ergens in de tweede helft van 2018 in de winkels.

AirPods in oor
Als we Apple-analist Ming-Chi Kuo mogen geloven, komt Apple volgend jaar met vernieuwde AirPods. In een nieuw rapport voorspelt hij dat Apple in de tweede helft van 2018 verbeterde exemplaren van de populaire oordopjes gaat uitbrengen.

‘Verbeterde AirPods in 2018’

De huidige AirPods werden in september 2016 voor het eerst aangekondigd en als we Ming-Chi Kuo mogen geloven liggen twee jaar later vernieuwde versies in de schappen. Exacte details over welke functies deze vernieuwde AirPods krijgen, kan hij helaas nog niet geven. Het zou onder andere gaan om kleinere onderdelen, maar of dat ook resulteert in kleinere AirPods, is afwachten.

Kuo geeft ook aan wat de reden is van het tekort aan AirPods waar de online Apple Store momenteel last van heeft. Onderdelen van de batterij zouden momenteel zorgen voor productieproblemen, waardoor er dus minder exemplaren gemaakt kunnen worden. Volgend jaar zou Apple in ieder geval meer dan 26 miljoen stuks van de AirPods willen verschepen.

Nieuwe oplaadcase nog onderweg
Behalve de AirPods zelf is Apple ook nog van plan om een vernieuwde oplaadcase uit te brengen. Deze kondigde Apple al tijdens het september-event aan en heeft twee verschillen met de huidige case. Allereerst zit het indicatielampje aan de buitenkant in plaats van onder het klepje. Dit is gedaan omdat de vernieuwde case geschikt is voor de AirPower, zodat je je AirPods draadloos kunt opladen. Het leek er eerst op dat de vernieuwde case nog in december zou verschijnen, maar een release tegelijkertijd met de AirPower lijkt waarschijnlijker. De AirPower zelf staat momenteel gepland voor ergens in het voorjaar van 2018.

Het lijkt onwaarschijnlijk dat Kuo met de vernieuwde AirPods doelt op de eerder aangekondigde aangepaste oplaadcase. Dat zou dus betekenen dat Apple in het voorjaar de nieuwe oplaadcase uitbrengt, om vervolgens in de tweede helft van het jaar de AirPods zelf te vernieuwen.

Via: 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 december 2017, 13:13
Categorie Accessoires
Onderwerp airpods
Device AirPods

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.