Airpods nieuw model

Speciale AirPods-oplaadcase voor draadloze laders verschijnt in december voor €69

Wil je je AirPods volgend jaar opladen via de AirPower, dan heb je een nieuwe oplaadcase voor de AirPods nodig. Deze verschijnt in december en is los te koop. Pas later verschijnen de AirPods standaard met de nieuwe case.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Apple kondigde tijdens het najaarsevent de AirPower aan, een mat waarmee je de iPhone X, iPhone 8, Apple Watch Series 3 en de AirPods draadloos kunt opladen. Voor het draadloos opladen van de AirPods, heb je echter wel een nieuwe oplaadcase nodig. Uit de Apple-website blijkt nu dat deze case vanaf december apart verkrijgbaar is voor €69, zo meldt een oplettende iCulture-lezer ons.

Airpods nieuw model

AirPods oplaadcase voor draadloze opladers

De AirPods laad je op met de meegeleverde oplaadcase. Deze case moet echter zelf ook voorzien worden van stroom, via de Lightning-aansluiting onderaan. Binnenkort komt Apple met een vernieuwde versie van de oplaadcase. Deze werkt samen met de AirPower, de aankomende mat waarmee je draadloos kunt opladen. Hoewel de AirPower pas in 2018 verschijnt, kun je voor die tijd je AirPods al gereed maken om ze draadloos op te laden. Apple liet tijdens het event weten dat er een optionele vernieuwde oplaadcase aankomt, maar een datum werd daarbij niet genoemd. In het Nederlandse persbericht over de iPhone 8 en iPhone 8 staat vermeld dat de optionele hoes voor het draadloos opladen van de AirPods vanaf december beschikbaar is voor €69. Normaal gesproken kost een vervangende oplaadcase €79.

AirPods update

Voorlopig koop je de AirPods echter nog met de oude versie van de oplaadcase. Apple laat op de iPhone X-pagina weten dat de draadloos oplaadbare AirPods vanaf 2018 beschikbaar zijn. Het lijkt er dus op dat Apple pas vanaf 2018 de AirPods standaard uitrust met de vernieuwde oplaadcase. Naast de mogelijkheid voor draadloos opladen, heeft deze oplaadcase het indicatielampje aan de buitenkant, in plaats van aan de binnenkant. De vernieuwde oplaadcase lekte eerder al uit, dankzij de te vroeg verschenen iOS 11 Golden Master.

Wil je meer lezen over de AirPower, dan hebben we daar een uitgebreid uitlegartikel over. De AirPower verschijnt zoals eerder gezegd dus pas in 2018, maar de prijs daarvan is nog onbekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 september 2017, 15:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen airpods, draadloos opladen
Devices AirPods, AirPower

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.