Speciale AirPods-oplaadcase voor draadloze laders verschijnt in december voor €69

Wil je je AirPods volgend jaar opladen via de AirPower, dan heb je een nieuwe oplaadcase voor de AirPods nodig. Deze verschijnt in december en is los te koop. Pas later verschijnen de AirPods standaard met de nieuwe case.

Apple kondigde tijdens het najaarsevent de AirPower aan, een mat waarmee je de iPhone X, iPhone 8, Apple Watch Series 3 en de AirPods draadloos kunt opladen. Voor het draadloos opladen van de AirPods, heb je echter wel een nieuwe oplaadcase nodig. Uit de Apple-website blijkt nu dat deze case vanaf december apart verkrijgbaar is voor €69, zo meldt een oplettende iCulture-lezer ons.

Airpods nieuw model

AirPods oplaadcase voor draadloze opladers

De AirPods laad je op met de meegeleverde oplaadcase. Deze case moet echter zelf ook voorzien worden van stroom, via de Lightning-aansluiting onderaan. Binnenkort komt Apple met een vernieuwde versie van de oplaadcase. Deze werkt samen met de AirPower, de aankomende mat waarmee je draadloos kunt opladen. Hoewel de AirPower pas in 2018 verschijnt, kun je voor die tijd je AirPods al gereed maken om ze draadloos op te laden. Apple liet tijdens het event weten dat er een optionele vernieuwde oplaadcase aankomt, maar een datum werd daarbij niet genoemd. In het Nederlandse persbericht over de iPhone 8 en iPhone 8 staat vermeld dat de optionele hoes voor het draadloos opladen van de AirPods vanaf december beschikbaar is voor €69. Normaal gesproken kost een vervangende oplaadcase €79.

AirPods update

Voorlopig koop je de AirPods echter nog met de oude versie van de oplaadcase. Apple laat op de iPhone X-pagina weten dat de draadloos oplaadbare AirPods vanaf 2018 beschikbaar zijn. Het lijkt er dus op dat Apple pas vanaf 2018 de AirPods standaard uitrust met de vernieuwde oplaadcase. Naast de mogelijkheid voor draadloos opladen, heeft deze oplaadcase het indicatielampje aan de buitenkant, in plaats van aan de binnenkant. De vernieuwde oplaadcase lekte eerder al uit, dankzij de te vroeg verschenen iOS 11 Golden Master.

Bekijk ook

Apple werkt aan vernieuwde AirPods, verklapt door iOS 11 GM

Er zijn nieuwe AirPods gelekt via de Golden Master van iOS 11. Apple is van plan om een nieuwe versie uit te brengen, met het statuslampje aan de buitenkant.

Wil je meer lezen over de AirPower, dan hebben we daar een uitgebreid uitlegartikel over. De AirPower verschijnt zoals eerder gezegd dus pas in 2018, maar de prijs daarvan is nog onbekend.

Bekijk ook

AirPower: alles over de draadloze oplaadmat van Apple

Lees hier alle uitleg over AirPower, de draadloze oplaadmat die Apple in de periode 2017-2018 ontwikkelde. Waarom is de AirPower nooit officieel uitgebracht, hoe werkte het? Antwoord op al je AirPower vragen!

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.