Geen AirPods van Apple onder de kerstboom

Apple's AirPods liggen niet onder de kerstboom, als het aan de Apple Store ligt. Online levering duurt zo lang, dat je je oortjes pas in januari krijgt. Gelukkig zijn er snellere en goedkopere alternatieven.

Apple’s voorraad AirPods begint op te raken. Het gaat daardoor niet meer lukken om een setje AirPods voor de kerst cadeau te doen, als je dat online via de Apple Store zou willen doen. De populaire draadloze oordopjes hebben momenteel een levertijd vanaf 2 januari. Gelukkig zijn er nog genoeg winkels waar AirPods kopen veel sneller gaat en je betaalt ook nog veel minder.

Geen AirPods voor de kerst

Apple rekent in de App Store de gebruikelijke prijs van 179 euro voor een setje AirPods, maar je zult wel tot 2 januari op je aankoop moeten wachten. Bij Bol.com, Coolblue en zelfs bij Wehkamp krijg je ze goedkoper en sneller in huis.

AirPods januari 2018

Nadat een paar winkeliers de prijs tijdelijk naar 149 euro hadden verlaagd, lijkt de prijs zich nu te stabiliseren op 155 euro. Daarmee bespaar je dus 24 euro ten opzichte van de Apple Store. De enige manier om toch snel de AirPods te kopen is naar een fysieke Apple Store afreizen – maar waarom zou je die extra moeite nemen om meer te betalen?

AirPods voorraad in winkels

Ook in andere landen is er een schaarste aan AirPods via de Apple Store en een aantal winkelketens. Daar loopt de levertijd op naar 4 of 5 januari. Er zijn ook winkelketens die helemaal geen voorraad meer hebben en tijdelijk met de verkoop zijn gestopt.

https://www.iculture.nl/apple-accessoires/airpods/kopen/

AirPods

Lees alles over de AirPods, Apple's populaire draadloze oordopjes. Apple heeft inmiddels meerdere generaties van de AirPods uitgebracht en speciale modellen, zoals de AirPods Pro en de AirPods Max. Hoe kun je de AirPods koppelen, hoe zit het met draagcomfort en hoe vind je AirPods snel weer terug? Bekijk de beste AirPods tips en je weet het! Wil je AirPods kopen, dan vind je in ons artikel de beste prijzen. Voor een goede deal check je ons artikel met AirPods aanbiedingen.

AirPods

Reacties: 39 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.