Twelve South HiRise Duet met iPhone en Apple Watch.

De HiRise Duet van Twelve South laadt je iPhone en je Apple Watch op

De HiRise Duet van Twelve South is een nieuwe dock die zowel je iPhone als Apple Watch oplaadt. De nieuwe dock lijkt op de eerder uitgebrachte HiRise 2, maar heeft ook plek om een Apple Watch op te laden.

Twelve South HiRise Duet met iPhone en Apple Watch.
Populaire accessoiremaker Twelve South heeft weer een nieuw accessoire aangekondigd. Na de TimePorter voor de Apple Watch en de vernieuwde HiRise 2 voor de iPhone is er nu de HiRise Duet. De HiRise Duet is een iPhone- en Apple Watch-dock in één. De houder lijkt op de eerdere HiRise voor de iPhone, maar heeft onderaan ook een magnetische lader voor de Apple Watch.

Twelve South HiRise Duet voor iPhone en Apple Watch

Heb jij je nachtkastje ook vol staan met aparte docks voor je iPhone en Apple Watch, dan komt deze nieuwe HiRise Duet wellicht van pas. De HiRise Duet lijkt heel erg op de HiRise 2 voor de iPhone, maar is wel iets hoger. Onderaan de voet is namelijk een magnetische lader voor de Apple Watch geplaatst, waardoor je deze ook kunt opladen aan de HiRise Duet. Het maakt daarvoor niet uit wat voor een bandje je hebt, want ook de Apple Watch met gesloten bandje past om deze dock. Het is wel noodzakelijk om je Apple Watch op zijn zij te leggen om hem op te laden. Je kunt dan meteen gebruikmaken van de functie Nightstand, zodat je ook in de nacht eenvoudig kunt zien hoe laat het is.

Twelve South HiRise Duet met Apple Watch Nike.

Het voordeel van de HiRise Duet is dat hij geleverd wordt met alle benodigde kabels. Je hoeft dus niet je eigen Lightning-kabel te gebruiken om je iPhone op te kunnen laden en het is ook niet nodig om je Apple Watch-oplader in de houder te steken. Beide apparaten worden met de geleverde spullen door een enkele kabel opgeladen. De dock wordt zelfs geleverd met een stekker voor het stopcontact, zodat je niet je eigen stekker hoeft te gebruiken.

Twelve South HiRise Duet met witte iPhone.

De houder is gemaakt van metaal en is ook stevig genoeg om je iPad mini of 9,7-inch iPad Pro in op te laden. De Twelve South HiRise Duet is alleen beschikbaar in een zwarte uitvoering en is te bestellen via de website van Twelve South. Een exemplaar van deze dock kost $119,99 (exclusief verzendkosten van ongeveer $20. Je hebt de HiRise Duet dan in ongeveer vijf werkdagen. De eerdere accessoires van Twelve South waren vaak ook verkrijgbaar bij de Apple Store, maar dat is bij de HiRise Duet momenteel nog niet het geval.

Close van Twelve South HiRise Duet met Apple Watch.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 november 2016, 19:23
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, twelve south

Apple Watch

De Apple Watch is de smartwatch van Apple. Het allereerste model verscheen in 2015, met daarna elk jaar een nieuw model. Met de Apple Watch kun je je hartslag meten, activiteiten bijhouden, berichten ontvangen en versturen, apps installeren en ermee betalen met Apple Pay. Lees hier alles over de Apple Watch.

Apple Watch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.