Twelve South TimePorter voor de Apple Watch.

Twelve South TimePorter is een Apple Watch-dock in de vorm van een brillenkoker

Ga je vaak op reis en vindt je het meenemen van de Apple Watch-oplader een heel gedoe? De Twelve South TimePorter is een dock voor de Apple Watch in de vorm van een brillenkoker en is ideaal als je veel op vakantie gaat.
Benjamin Kuijten - · Laatst bijgewerkt:

Twelve South TimePorter voor de Apple Watch.
Als je vaak op reis gaat dan is de lange oplaadkabel van de Apple Watch best wel een gedoe om mee te nemen. Accessoiremaker Twelve South heeft daar iets op bedacht en komt met een Apple Watch-dock in de vorm van een brillenkoker. De kabel berg je veilig op, terwijl de magnetische lader in de klep verwerkt zit.

Twelve South TimePorter is handig voor op reis

De Twelve South TimePorter is ideaal voor mensen die vaak op reis zijn. De lange kabel van de Apple Watch-oplader kun je handig opbergen in de dock, terwijl in de klep een gat verwerkt zit. Hier past precies de magnetische lader van de Apple Watch in, waardoor je het horloge er alleen maar op hoeft te leggen om hem op te laden. De dock heeft wel één nadeel, want hij werkt niet in combinatie met de speciale Nachtklokmodus, waardoor je Apple Watch naar een andere weergave schakelt.

Open Twelve South TimePorter voor de Apple Watch.

De hoes is gemaakt van leer aan de buitenkant en wordt geleverd in zowel een witte als zwarte uitvoering. Dankzij de siliconen binnenkant kun je de kabel oprollen, zonder dat er mogelijk kabelbreuken ontstaan. Ook de stekker voor het stopcontact berg je op in de hoes zelf.

Zwarte Twelve South TimePorter Apple Watch dock.

De Twelve South TimePorter moet ergens in mei verschijnen en verkrijgbaar zijn voor een prijs van $49,99. Over een Europese prijs is nog niet gesproken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 november 2016, 16:38
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple watch, twelve south

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.