HiRise 2 in de kleur wit op woonkamertafel

De nieuwe HiRise 2 voor iPhone is er ook in zwart

De HiRise 2 van Twelve South is een nieuwe iPhone-houder voor je bureau of nachtkastje, in de nieuwe kleuren wit en zwart.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Zwart is het nieuwe spacegrijs. Daarom zul je de komende weken regelmatig accessoires zien in de ‘nieuwe’ kleur zwart. Twelve South is er alvast klaar voor: zij hebben een nieuwe versie van de HiRise uitgebracht, die iets anders qua design is en het bekende aluminiumkleurige zilvergrijs aan de kant zet. De nieuwe kleuren zijn wit en zwart, alsof ze sinds de iPhone 4-serie nooit zijn weggeweest.

HiRise 2 wit op een bureau

HiRise 2: nieuw design, nieuwe kleuren

De afgelopen jaren zag je bij iPhone-accessoires vaak zilvergrijs, omdat het zo mooi kleurt bij de MacBooks en iMacs. Gaandeweg kwamen daar goud en roségoud bij, maar die kleuren zijn eigenlijk alweer een beetje passé. Wil je laten zien dat je klaar bent voor de toekomst, dan kies je voor zwart. Het lijkt in de recensies die al van de iPhone 7 zijn verschenen ook wel haast alsof Apple de iPhone 7 alleen in zwart heeft uitgebracht. Over de andere kleuren hoor je helemaal niets.

HiRise2 zwart in woonkamer

HiRise 2 met Apple TV SIri Remote

Bij zo’n zwarte iPhone hoort natuurlijk ook een bijpassende dock. En ook al is de zilverkleurige HiRise nog nauwelijks versleten, er zijn genoeg mensen die meteen hun portemonnee trekken om te zorgen dat al hun accessoires in bijpassend zwart zijn. Bijkomend voordeel is dat de Siri Remote ook helemaal in zwart is, dus ook die kun je opladen in stijl.

HiRise 2 wit op een bureau

Kleiner, past makkelijker
Het voetje van de HiRise 2 is een derde kleiner dan het vorige model en past daardoor nog makkelijker op je nachtkastje of bureau. En omdat het gewicht is verdubbeld staat de HiRise nog stabieler, vooral als je de grotere Plus gebruikt. Het vorige model had scherpe hoekjes, maar dat is bij dit nieuwe design verdwenen.

HiRise 2 bureau met MacBook

Je kunt kiezen uit zwart of wit en je moet 39,99 dollar (plus verzendkosten) afrekenen in de webshop van Twelve South voor het basismodel. Er is ook een luxere uitvoering van $59,99 inclusief kabel. De verzendkosten bedragen rond de $20 en je moet rekening houden met eventuele invoerheffingen. Nederlandse webwinkels hebben de accessoires vaak ook wel op voorraad, maar het kan even duren voordat dit nieuwe model verkrijgbaar is.

HiRise 2 wit bureau met iMac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 14:22
Categorie Accessoires
Onderwerpen dock, houder, iPhone 7

iPhone 7

Ontdek hier alle informatie over de iPhone 7, het toestel met 4,7-inch scherm dat beschikt over een 12-megapixel camera en A10 Fusion-processor. Is deze iPhone nog steeds de aanschaf waard en wat kun je er zoal mee?

iPhone 7

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.