Apple brengt eerste tvOS 15 beta uit voor ontwikkelaars

Ontwikkelaars met een Apple TV kunnen aan de slag met de beta van tvOS 15. De komende maanden brengt Apple geregeld nieuwe beta's uit. Je leest hier alles over de beta van tvOS 15.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Apple heeft tijdens de WWDC tvOS 15 gepresenteerd en deze zomer gaan ontwikkelaars (en later ook publieke testers) aan de slag met de beta van tvOS 15. Met deze beta kun je de nieuwe functies al vroegtijdig testen, maar pas wel op bij devices die je dagelijks gebruikt.

Meest recente tvOS 15 Beta

tvOS 15 Beta 1

7 juni 2021 – De eerste beta van tvOS 15 is nu beschikbaar voor ontwikkelaars. Met deze versie kunnen testers de eerste functies ervaren en de bugs bij Apple rapporteren.

Over tvOS 15
tvOS 15 is de nieuwste update voor de iPhone en iPod touch. tvOS 15 brengt een aantal nieuwe verbeteringen naar de Apple TV. Apple kondigde tvOS 15 aan tijdens de WWDC 2021 en brengt de definitieve versie in het najaar uit. Wil je meer weten wat er nieuw is in tvOS 15, lees dan ons overzicht met de belangrijkste functies.

Tijdlijn tvOS 15 beta

Hieronder vind je een tijdlijn van de tvOS 15-beta’s. We verwachten tvOS 15 in september of oktober 2021.

  • tvOS 15 Beta 1: 7 juni 2021 (verschenen)
  • tvOS 15 definitief: september 2021

Over het testen van beta’s
Bij het testen van beta’s kun je vaak tegen problemen aanlopen. Allereerst zijn meestal niet alle functies direct beschikbaar, maar worden deze gaandeweg de testperiode toegevoegd en uitgebreid. Ook kun je last hebben van vastlopers of kunnen sommige apps nog niet goed werken. Hou hier dus rekening mee als je besluit een iOS-update te gaan testen. Het wordt dan ook afgeraden om een beta op een toestel te installeren dat je dagelijks gebruikt, omdat er nog veel problemen in de beta kunnen zitten. Meer over problemen door de tvOS 15 beta’s, lees je in ons aparte artikel.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 juni 2021, 21:39
Categorie iDevices
Onderwerpen tvOS 15, tvOS-beta
Software tvOS 15

tvOS 15

tvOS 15 is de aankomende versie van tvOS, het besturingssysteem van de Apple TV. tvOS 15 wordt eind 2021 verwacht. Apple heeft tvOS 15 aangekondigd tijdens de WWDC 2021 in juni. Er zijn verbeteringen voor HomeKit-camera's op de Apple TV, nieuwe functies voor AirPods en HomePod, ondersteuning voor SharePlay en nog veel meer. Lees hier alles wat we al weten over tvOS 15.

tvOS 15
0 reacties

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.