tvOS 13.4.5 Final.

tvOS 13.4.5 uitgebracht voor de Apple TV HD en Apple TV 4K

Er staat een nieuwe tvOS-update met bugfixes voor je klaar. tvOS 13.4.5 is nu beschikbaar voor de twee meest recente Apple TV-modellen.

Als Apple een reeks software-updates uitbrengt, kan je er vanuit gaan dat de Apple TV ook van de partij is. Dat is deze keer weer het geval, want naast iOS 13.5, watchOS 6.2.5 en meer, is nu ook tvOS 13.4.5 beschikbaar. Verwacht echter niets nieuws van deze update: Apple voert alleen bugfixes door.

tvOS 13.4.5 beschikbaar: bugfixes voor Apple TV

Zoals met elke update is het ook nu lastig achterhalen wat Apple verbeterd heeft aan tvOS 13.4.5. Apple geeft nooit volledige releasenotes vrij en wat betreft de beveiliging weten we later pas wat Apple zoals verbeterd heeft. Tot die tijd is het nog gissen, dus mocht je iets nieuws ontdekt hebben kun je dat altijd laten weten in de reacties.

Zodra we meer weten wat Apple aangepakt heeft in deze update, werken we dit artikel bij. Dan vind je hier ook de details van de beveiligingsaspecten, mochten die bekend zijn.

tvOS 13.4.5 downloaden
tvOS 13.4.5 is alleen beschikbaar op de Apple TV HD en Apple TV 4K. Weet je niet welke Apple TV je hebt? Check dan ons artikel met alle Apple TV-modellen. Daarin vind je precies hoe je de modellen kunt herkennen.

Je downloadt tvOS 13.4.5 als volgt:

  1. Ga op de Apple TV naar de Instellingen-app.
  2. Kies voor Systeem, helemaal onderaan.
  3. Selecteer Software-update en check of de nieuwe update geïnstalleerd kan worden.
  4. De update wordt gedownload en de Apple TV start opnieuw op als de installatie voltooid is.

Bekijk ook

Apple TV updaten en apps bijwerken doe je zo

Om de Apple TV te updaten zijn er een aantal handelingen nodig. In deze tip leggen we uit hoe je niet alleen je Apple TV zelf, maar ook afzonderlijke apps kunt updaten om gebruik te maken van e nieuwste functies.

Let op: houd de reacties on-topic, concreet en overzichtelijk voor anderen. Persoonlijke statusupdates of je download gestart/gelukt is, voegen niets toe aan de discussie. Ook kan het iets langer duren voordat de update zichtbaar is. Ook dit hoef je niet te melden. Deze reacties worden verwijderd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.