Pixelmator Photo voor iPhone.

Reacties voor: Krachtige fotobewerkingsapp Pixelmator Photo nu ook voor iPhone

De makers van Pixelmator hebben hun krachtige app Pixelmator Photo nu ook voor de iPhone uitgebracht. De app is al jarenlang een favoriet op de iPad.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 22 reacties

  1. Wrm moet ik het opnieuw kopen als ik de MacOS versie al heb?

  2. Hoeveel kost het normaal dan?

  3. Iemand die de vergelijking met de foto bewerkingsapp Darkroom kan maken? Werk nu met Darkroom maar de “Rapair” functie klinkt wel heel tof.

  4. Origineel geplaatst door Benjamin Kuijten | iCulture.nl
    @Dinesh: Het gaat om Pixelmator Photo, niet om de gewone Pixelmator of Pixelmator Pro voor Mac. Pixelmator Photo is niet beschikbaar voor de Mac, alleen iPad (en nu dus) iPhone.

    Wat maakt precies het verschil met de gewone “Pixelmator” app voor de iPhone?

  5. Lijkt nu overigens een introductieprijs van EUR 3,99 te hebben in plaats van de EUR 7,99

  6. Ik heb al betaald voor de iPad app, dus zou ik ‘m zo moeten kunnen downloaden. Nou mooi niet.
    Of ik moet gewoon nóg een keer betalen, of Apple loopt de boel te verkl***n.
    Hoe dan ook WAARDELOOS!

  7. Origineel geplaatst door Eric
    Ik heb al betaald voor de iPad app, dus zou ik ‘m zo moeten kunnen downloaden. Nou mooi niet.
    Of ik moet gewoon nóg een keer betalen, of Apple loopt de boel te verkl***n.
    Hoe dan ook WAARDELOOS!

    Dit is gewoon onzin, als je de iPad app hebt gekocht dan kun je ‘m nu ook zonder opnieuw te betalen voor iPhone downloaden.

  8. Vreemd, ik heb de app indertijd voor de iPad gekocht, maar kan de iPhone versie helaas niet gratis downloaden en moet hiervoor gewoon Euro 3,99 aftikken. Ook bij “Alle aankopen” op mijn iPhone is de Pixelmator Photo app niet te zien, maar op de iPad komt die wel tevoorschijn in de lijst. Tot nu toe dus geen gratis iPhone app in geval je de iPad versie al hebt !

  9. Ik heb helaas ook het probleem dat ik op mijn iPhone de Pixelmator Photo app opnieuw moet kopen (prijs EUR 3,99), terwijl ik deze al eerder op de iPad heb aangeschaft. In de aankoopgeschiedenis op mijn iPad kan ik deze app wel terugvinden, op mijn iPhone helaas niet. En ja, op beide apparaten gebruik ik dezelfde account.

  10. Origineel geplaatst door Eric
    Ik heb al betaald voor de iPad app, dus zou ik ‘m zo moeten kunnen downloaden. Nou mooi niet.
    Of ik moet gewoon nóg een keer betalen, of Apple loopt de boel te verkl***n.
    Hoe dan ook WAARDELOOS!

    Bij mij gaat dat ook niet! Er staat gewoon €3,99, terwijl ik hem ook al voor de iPad heb gekocht. Ik heb via mijn aankopen gezicht, maar dat ziet hij hem helemaal niet.😡😡

  11. @Ivar, @Hans, @Marianne: Hebben jullie de app op de iPad al geüpdatet naar de nieuwste versie? Probeer het daarna nog eens door op je iPhone naar je aankoopgeschiedenis te gaan. Het is een universele app, dus twee keer betalen zou niet nodig moeten zijn. De makers zeggen ook dat je de iPhone-versie krijgt als je ook al de iPad-versie gekocht hebt en andersom.

  12. Fantastisch nieuws! Eindelijk Adobe eraf. Kon hem gratis downloaden op de iPhone.

  13. @Benjamin Kuijten | iCulture.nl: Helaas Benjamin, het maakt geen verschil. Hij verschijnt niet op de iPhone bij de gekochte apps. Als je zoekt buiten je gekochte items om dan verschijnt hij wel, maar voor €3,99.

  14. @Marianne: Yessss, het is me toch gelukt om de iPhone versie gratis te kunnen downloaden. Ik heb me eerst uitgelogd bij de App store op de iPhone en daarna weer ingelogd. Hierna kwam er bij de Pixelmator Photo app een download-wolkje te staan ipv de prijs van Euro 3,99. Andere sites geven ook aan dat de genoemde prijs verwarrend overkomt voor diegene die de iPad versie van de app al hebben. Maar zou je op de prijs klikken dan moet in het bestelproces netjes aangegeven worden dat de app alsnog gratis gedownload kan worden voor bezitters van de iPad versie van de app.

  15. Het is gewoon gratis mits je de iPad versie eerder al gekocht hebt! Gewoon op aankopen klikken en vervolgens krijg je een popup te zien met de volgende boodschap: ‘ This update is free because you own a previous version of this item. To get this update
    now, select Ok.’ 🤷🏻‍♂️😁

  16. @Marianne: Een dagje wachten helpt! Nu doet hij het wel!

  17. Inderdaad werkt het bij mij nu ook, ik kon zojuist de app ook gratis downloaden op mijn iPhone (gisteravond nog niet).

  18. Origineel geplaatst door Marianne
    @Marianne: Een dagje wachten helpt! Nu doet hij het wel!

    Zou 2 daagjes helpen? Bij mij alleen in aankopen iPad te zien, niet op iPhone. Nog steeds €3,99

  19. Het is gewoon gratis mits je de iPad versie eerder al gekocht hebt! Gewoon op aankopen klikken en vervolgens krijg je een popup te zien met de volgende boodschap: ‘ This update is free because you own a previous version of this item. To get this update
    now, select Ok.’ 🤷🏻‍♂️😁

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.