Microsoft Teams

Reacties voor: Microsoft Teams wordt één app voor werk en privé

Gebruik je graag in je vrije tijd Microsoft Teams en heb je de app ook voor je werk nodig, dan is er goed nieuws: er komt één universele app aan waarmee je gemakkelijk kunt schakelen tussen persoonlijke en zakelijke accounts.

Reacties: 3 reacties

  1. Oprechte vraag; zijn er mensen die Teams privé gebruiken?? Ik werk op zich graag met Teams op het werk, maar ik ken letterlijk niemand die er privé wat mee doet …

    Reageer op Pascal Engels

  2. Als ze dan toch energie in Teams willen steken, laat ze dan de chat functie als aparte app mogelijk maken.
    Verder inderdaad hier ook zeker geen privé gebruik van Teams.

    Reageer op Kwakmare

  3. Microsoft heeft weinig geleerd van al hun gestunt met skype en gaat ook weer alle kanten op met teams. Eerst was het lync, skype for business en nu teams. Eerst maakten ze er een enorme draak van met allerlei nutteloze features en een enorme footprint. Dat hebben ze een tijdje terug verbeterd, maar nu gaan ze weer de boel op de schop gooien. Qua functionaliteit is het een mager 6je maar in plaats van dat te verbeteren gaan ze nu weer de boel op de schop gooien en randzaken aanpakken. Echt een puinhoop!

    Bedrijven die teams gebruiken en behoefte hebben aan een duidelijke richting zodat ze zelf ook hun strategie er op aan kunnen passen hebben nu het nakijken. Boomers (mensen die skype gebruiken) zullen ook niet blij zijn met teams vanwege alle constante veranderingen.

    Reageer op Erik-jan

Plaats een reactie

Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.