Met de nieuwe Magnetic Mount plaats je de Logitech Circle 2-camera overal

Logitech komt met een nieuw accessoire voor de Logitech Circle 2-beveiligingscamera. De nieuwe Magnetic Mount laat je de HomeKit-camera overal in en rondom het huis bevestigen via magneten, zelfs als je geen metalen ondergrond hebt.

Magnetic Mount voor Logitech Circle 2

De Logitech Circle 2 is een populaire beveiligingscamera die samenwerkt met HomeKit. De camera is zowel in een bedrade als draadloze variant beschikbaar en dankzij verschillende accessoires kun je hem op allerlei manieren bevestigen. Met de nieuwe Magnetic Mount komt daar nu een nieuwe bevestigingsmethode bij. Deze magnetische houder werkt zowel met de bedrade als draadloze versie en zorgt ervoor dat je de camera aan een metalen ondergrond kan bevestigen, zonder dat je daarbij hoeft te boren of te plakken. Maar ook als je geen metalen ondergrond hebt, komt deze Magnetic Mount van pas.

Voor een beveiligingscamera is de plaatsing erg belangrijk, zodat je een goed beeld van de omgeving krijgt. Bij de Logitech Circle 2 had je al een aantal opties. Met de voet plaats je hem bovenop een kast, terwijl de raambevestiging ervoor zorgt dat je hem voor het raam plakt. Aangezien je de Circle 2 ook buiten kan hangen, komt de nieuwe magnetische bevestiging goed van pas. Hierdoor kun je hem eenvoudig aan een metalen ondergrond bevestigen.

Heb je niks van metaal in de buurt, dan kun je ook de meegeleverde metalen plaat gebruiken. Deze is voorzien van een soort lijm die je op allerlei ondergronden kan plakken. Hierdoor kun je de camera ook magnetisch bevestigen op bijvoorbeeld hout of steen. Let er wel op dat de lijm op deze deze metalen plaat semipermanent is, waardoor je het er niet zomaar meer af kan halen. Besluit je de camera buitenshuis via een magneet te bevestigen, hou er dan ook wel rekening mee dat je deze hoog plaatst om te voorkomen dat buitenstaanders hem er vanaf trekken.

De Magnetic Mount voor de Circle 2-camera is vanaf vandaag te bestellen voor €19,99 via de website van Logitech. Naast deze magnetische bevestiging zijn er ook nog de raambevestiging (€39,95) en de stopcontactbevestiging (€39,95). De Logitech Circle 2 zelf kost zo’n €165 (bedraad) of €193 (draadloos).

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2018, 10:28
Via Via MacRumors
Categorie Accessoires
Onderwerpen homekit, logitech
3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.