Bliyoo-Bruna

Bruna stopt met betaalde dienst Bliyoo voor boeken en tijdschriften

Vervangen door Leeslounge en Bookchoice

Bruna stopt met haar betaalde dienst genaamd Bliyoo. Met Bliyoo kon je voor een vast bedrag per maand zowel boeken als tijdschriften lezen. De dienst gaat nu over in Leeslounge, maar hier vind je alleen tijdschriften.

Bliyoo stopt, gaat over in Leeslounge

Drie jaar geleden ging Bliyoo van Bruna officieel van start. Met Bliyoo kon je zowel kiezen voor een pakket met tijdschriften, boeken of allebei. Voor een bedrag van €14,95 per maand kon je meer dan 15.000 boeken, luisterboeken, strips en tijdschriften lezen. Nu heeft Bruna laten weten dat ze stoppen met Bliyoo. Voor gebruikers van deze dienst worden er twee alternatieven aangeboden: Leeslounge en Bookchoice.

De app van Bliyoo wordt de komende tijd omgezet naar Leeslounge. Bij Leeslounge kun je net als bij Bliyoo onbeperkt tijdschriften lezen. Vanaf €9,95 per maand heb je de keuze tussen 200 bladen. Stap je over naar Leeslounge, dan kun je blijven lezen onder dezelfde voorwaarden als bij Bliyoo. Leeslounge heeft daarnaast nog duurdere pakketten waarin ook luisterboeken en strips zitten. Bliyoo-gebruikers kunnen straks twee weken gratis gebruikmaken van Leeslounge.

Als je ook door wil blijven gaan met het lezen van boeken, dan krijg je als voormalig Bliyoo-klant een aanbieding. Bruna gaat namelijk samenwerken met Bookchoice. Bookchoice is echter een andere soort dienst dan Bliyoo. In plaats van onbeperkt boeken lezen, krijg je voor €3,99 per maand een selectie van acht boeken en audioboeken. Als je overstapt van Bliyoo naar Bookchoice, kun je de selectie van mei gratis lezen. Blijf je daarna verder lezen, dan betaal je dus €3,99 per maand. Op de website van Bruna vind je de veelgestelde vragen over het stoppen van Bliyoo.

Wil je Bliyoo dus in zijn geheel vervangen door een combinatie van Leeslounge en Bookchoice, dan ben je dus uiteindelijk per maand €13,94 kwijt. Dat is een euro minder dan bij Bliyoo, maar het aanbod van boeken is dan wel beperkt tot acht stuks per maand. Naast Leeslounge en Bookchoice zijn er nog andere alternatieven, waaronder Blendle en Tijdschrift.nl. In onze artikelen over tijdschriften lezen op iPhone en iPad vind je meer suggesties. Lees je liever boeken, check dan onze lijst van boeken lezen op iPhone en iPad.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 mei 2018, 16:40
Bron Bron Emerce
Categorie Diensten
Onderwerp tijdschriften

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.